• 168
    kimi çekersek çekelim zorlu bir rakiple eşleşeceğimiz kura çekimi.

    genel olarak taraftarların çıkmasını ümit ettiği malaga, juventus, p.s.g. ve dortmund takımlarına yakından bakalım.

    fc juventus: (kadro değeri 320.900.000 euro) şuanda italya futbolunun en güçlü temsilcisi. geçen yıl serie a'yı namağlup şampiyon bitirdiler. bu senede en yakın rakiplerinin 9 puan önünde liderler. şampiyonlar liginde oynadıkları 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik aldılar. kadrolarında italya milli takımının da nüvesini oluşturan buffon, chiellini, barzagli, bonucci, marchisio, pirlo, quagliarella, giovinco ve yabancı oyuncular olarak lichtsteiner, asamoah, vidal, vucinic gibi yıldızlara sahipler. transfer döneminde bizle adı geçen bendtner ve yakından tanıdığımız anelka kadrolarında ki diğer yabancı yıldızlar.

    borussia dortmund: (kadro değeri: 250.200.000 euro) geçen yılın bundesliga ve almanya kupası şampiyonu. bu sezon şampiyonluk yarışında bayern münih'in arkasında kalsalarda esas hedefleri olan şampiyonlar liginde çok önemli işler başardılar. ölüm grubu olarak adlandırılan real madrid, manchester city ve ajax'ın olduğu gruptan lider olarak çıkmayı başardılar. son onaltıda ise lucescu'nun shaktar donetsk'ini 2-2 ve 3-0'lık sonuçlarla kupanın dışına ittiler. şampiyonlar liginde oynadıkları toplam 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik aldılar. kadrolarında subotic, hummels, piszczek, bender, ilkay, nuri, götze, reus, blaszczykowski, lewandowski gibi önemli oyunculara sahipler.

    paris saint germain: (kadro değeri: 303.250.000 euro) geçtiğimiz yıl fransa ligini 2. sırada bitirerek şampiyonlar ligi vizesi aldılar. şuanda da lyon'un 4 puan önünde ligde lider durumdalar. yaptıkları sansasyonel transferle avrupada adlarından sözettirdiler ve bilhassa şampiyonlar liginde beklentileri karşılamayı başardılar. şampiyonlar liginde oynadıkları 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. özellikle son onaltıda avrupa kupalarının gedikli takımlarından valencia'yı elemeleri önemli bir başarıydı. kadrolarıında salvatore, t.silva, m.sakho, alex, matuidi, verratti, beckham, pastore, lucas, lavezzi, ibrahimoviç gibi önemli isimlere sahipler. ayrıca 2007'de milan ile şampiyonlar ligini kazanmış ancelotti avrupa futbolunda ki önemli teknik adamlardan biri.

    fc malaga: (102.700.000 euro) geçtiğimiz yıl ispanya ligini 4. bitirerek şampiyonlar ligi ön elemesi oynamaya hak kazandılar. ön elemede de yunan futbolunun güçlü temsilcisi panathinaikos'u 2-0 ve 0-0'lık skorlarla eleyerek gruplara kaldılar. şuanda ispanya liginde 44 puanla 5. sıradalar. şampiyonlar liginde milan, zenit ve anderlecht'in bulunduğu gruptan lider çıkmayı başardılar. son onaltıda da porto gibi avrupa tecrübesi yüksek bir ekibi eleyerek çeyrek finale kaldılar. şampiyonlar liginde oynadıkları toplam 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. caballero, demichelis, lugano, gamez, camacho, toulalan, elizeu, lukas, isco, joaquin, baptista, saviola, s.cruz önemli oyuncuları.

    yukarıdaki takımlardan malaga biraz daha dişimize göre gözükmesine rağmen şampiyonlar liginde aldığı sonuçlar ve kadrosunda ki ki tecrübeli oyuncularla aslında hiçte hafife alınmaması gereken bir ekip. sonuç olarak burası şampiyonlar ligi çeyrek finali. artık kolay rakip yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın