resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2963
    acaba metin oktay oynarken kime satarız kaça satarız diye bir muhabbet dönüyo muydu kahvelerde tribünlerde.
    porto'da oynasa porto'nun aklı varsa satmayacağı adamdır. umarım biz de onu bırakmayız ne olursa olsun.
    her sene 3'şerden 5 senede 15 tane futbolcu yetiştirirsin satarsın, parana bakarsın, yenisini yetiştirir yine satarsın; ama burak yılmaz'ı yetiştiremezsin arkadaş.
    o'na sahip olan değerini bilemiyosa* da kaptın mı bırakmıcaksın.
    mastercard reklamı çekiceksen paranın satın alamayacağı şeyler vardır diye bu adamı koyman lazım. para bir futbolcunun potansiyelini satın alır, yeteneğini alır, adını alır, performansını alır kullanım hakkını alır. bunlar er ya da geç yerleri doldurulabilecek şeyler. biz burak yılmaz'ı satarsak sadece bunları değil başka şeyleri de satmış oluruz, başka herhangi bir futbolcuda bulamayacağımız şeyleri.
    çünkü bu adam özel bir adam, farklı bir adam. fabrika üretimli bir futbolcu değil; o resmen bir el yapımı, el emeği göz nuru, alın terinin ürünü. yaptığı şeyler,sahip olduğu şey yetenekle potansiyelle açıklanamayacak şeyler. futbolun psikolojik,öznel ve mental tarafları bu adamı buraya getiren ve ileriye de götürecek olan.
    kaça satarız kime satarız niye satarız diye tartışcağınıza bence keyfini çıkarın. aynı şeyler selçuk inan, semih kaya için de geçerli. galatasaray tarih boyunca böyle adamlara sahip olduğu ve değerlerini bildiği için galatasaray'dır. büyük yıldızların, büyük paraların, büyük transferlerin takımı olduğu için değil.

    edit: sakın yanlış anlaşılmasın. herhangi bir futbolcu galatasaray'dan büyük değildir, tek bir futbolcu bütün kulübün önüne geçicek de değil. galatasaray'ın bir futbolcu için fırsat olduğu bir gerçekse böyle adamların da galatasaray için fırsat olduğu da bir gerçektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın