• 134
    rakiplerimizi teker teker değerlendirirsek;

    fc barcelona : kısa ve öz, sen gelme ulan ayı.

    fc bayern: tempolu ve oyundan hiçbir zaman kopmayan futbol anlayışlarıyla işimiz çok zor olabilir ama arsenal'e kendi sahasında 2-0 yenilen bir takım yenilmez değildir elbet.

    juventus fc: kendilerine sürekli bahis yaptığım için maçlarını takip ediyorum. gol yemeyen bir yapıları var ama çok iyi oynayıp her maçı kafadan da koparamıyorlar. bu sezon pekçok maçı nispeten güçsüz rakiplerine karşı son dakikalarda kazandılar. şansımız %40'tan az olmaz bence.

    dortmund: bu sene ligde ve kupada hedefleri kalmadığı için avrupa'ya çok büyük önem veriyorlar. sistem takımı oldukları biliniyor zaten. reus - götze - lewandowski gibi korkutucu bir hücum hatları olsa da ben orta sahada zayıf olduklarını düşünüyorum. farfan - bastos ikilisine karşı fazla sırıtmayan kanatlarımız reus - götze'ye de dayanabilir bence. ürkütücü olabilirler ama yenilmeyecek bir takım değiller. şansımız en az %35 falan olur bu eşleşmede.

    paris saint germain: pekçok yıldıza sahipler ama ben tabiri caizse kalıplarının adamı olmadıklarını düşünüyorum. liglerinde bizden iyi durumda değiller. kişisel performanslarla maçlarını kazanıyorlar. ibra'nın olmadığı bir psg'yi yenmek imkansız değil. şansımız en az %40 olur.

    real madrid: geçen sezonki coşkulu futbollarını oynamıyorlar. orta sahada mou'nun hala bir arayış içinde olduğunu düşünüyorum. khedira - essien - modric üçlüsü fark yaratacak isimler değiller. di maria'dan hiç korkmuyorum, higuain de van persie, huntelaar gibi golcülere göre çok daha kolay durdurulabilir bence. kolay gol yiyebilen bir yapıları var. şansımız az ama imkansız değil; %30

    malaga: şansımız en az %55. oyun ve kadro yapısı olarak bizden iyi değiller. kontra oyunlarına çözüm bulursak gol dahi atamazlar bize. gelmeleri hayırlı olur.

    özetle; sen gel ulan ayı : malaga, eh idare eder : juventus / psg, barcacekme.swf: barça / bayern.

    bir de kuracek.com'da çektiğim kura :

    psg - bayern
    galatasaray - malaga
    barça - juve
    dortmund - real madrid

    dortmund - real madrid x barça - juve
    galatasaray - malaga x psg - bayern
App Store'dan indirin Google Play'den alın