• 139
    2012-2013 sampiyonlar ligi sezonunda hayal kirikligi yaratan lig. ceyrek finalde buyuk ihtimalle hic ingiliz takimi olmayacak.

    cunku kendi aralarinda butun sezon cok ust duzey oynuyorlar bu futbolculari ve hocalari diger ligdeki rakiplerine gore daha fazla hirpaliyor ayrica futbolcular premier ligi daha ustun goruyor olabilirler.

    bir futbolcunun butun sezon en ust duzey performans gosteremeyecegi aciktir. ornegin galatasaray butun sezon boyunca ust duzey olmak zorunda degil. en ust duzey oldugu maclar fenerbahce, besiktas ve trabzonspordur.

    ingiliz futbolcular ise tam tersine her hafta ust duzey olmak zorundadirlar. premier ligi premier lig yapan, dunyayi ekran basina kitleyen sebep bu zaten. dunyada baska hic bir ligde premier ligdeki kadar bir sezonda ust duzey mac oynanmiyor. ayrica ingiterede oynanan mac sayisi avrupa kupalarini da dahil edersek bir hayli fazla. her hafta maca cikan futbolcunun sakatlanma olasiligi %10 iken 3 gunde bir maca cikan futbolcunun sakatlanma olasiligi bir anda %40'a kadar cikabiliyor. demek istedigim ingiliz futbolcular milli maclara yorgun ve sakat ve isteksiz gelirler. ingiltere milli takimana bakarsaniz surekli en onemli bir kac oyuncusunun sakat oldugunu gorebilirisiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın