resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2658
    hani deniliyor ya 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında yaptıklarını emre colak da yapardı ne var ki diye..he işte oyle degil o işler sevgili sözlükdaşlarım. bakın o işleri emre colak yapsaydı simdiye avrupa kapısına dayanmıstı . neden ? cünkü bunları yapmak için sneijder olmak lazım. yani demek istedigim ugur meleke'nin de dedigi gibi sampiyonlar ligi müzigini duydugunda ayagı titrememesi lazım. yani sneijder olup o tecrubeyi yapalamak lazım. rahat olmak lazım saha içinde. nerde ne yapacagını bilmek lazım .

    bakın size soyle anlatayım. yıllar once ilk okuldayken voleybol oynuyordum ve ilçe turnuvasında hocam beni ilk defa sahaya ilk 6 da baslatmıstı. oraya hayatımda bu kadar heyecalandıgımı hatırlamıyorum o zamana kadar. elim ayagım ayrı yerlerdeydi inanılmaz sekilde titriyordu her yerim. ne yapacagımı bilmiyordum . işte sneijder olmak boyle birsey. o rahatlıgı saglayıp saha içinde güvenecegin birisinin olmasıdır.

    ayrıca sneijder veya drogba denilen adamlar sadece macta oynamaları ile katsı sağlamazlar. bu sadece mac performansı degildir. saha içinde takımın oyunculara ve kadroya güvenidir. mac kötü gittiginde bile insan drogba'dan sneijder'den güç alır. kendine güveni artar. demek istedigim kısaca şu sneijder sadece bir saha içi transferi değildir. diger oyuncular adına vizyon transferleridir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın