• 13436
    corriere dello sport: galatasaray çeyrek finalde.türk takımı almanları yenerken bu galibiyeti altıntop, burak ve umut'un gollerine borçlu.
    ad:sneijder'den kocaman bir gülümseme.şampiyonlar ligi'nde çeyrek final mücadelesinde gelsenkirchen'de oynanan karşılaşmada galatasaray, schalke'yi saf dışı bıraktı.
    bbc: türk lokumu.galatasarayi nefes kesici galibiyetiyle çeyrek final vizesi aldı.
    daily mail: drogba'nin şampiyonlar ligi macerasi devam ediyor.galatasaray, veltins-arena'da schalke'yi kupa dışına atarak çeyrek finale ulaştı.
    el mundo deportivo: galatasaray tahminleri tersine çevirdi.drogba önderliğindeki galatasaray, gelsenkirchen'de ayakta kaldı.
    el pais: galatasaray, schalke'ye soğuk duş.türk'ler 2001 yılından ilk kez şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale yükseldi. başta fatih terim olmak üzere, galatasaray, drogba, sneijder ve burak'ın desteğiyle çeyrek finale yürüdü.
    francefotball: galatasaray'dan kiskaç.galatasaray, zorlu mücadelenin ardından, çeyrek ginale kucak açtı. burak yılmaz, ronaldo'yla durumu eşitledi.
    globo: "de gala"sneijder ve drogba'lı galatasaray, almanya'da schalke karşısında büyük destekle çeyrek final biletini aldı.
    lequipe: sürpriz misafir galatasaray.galatasaray, şampşyonlar ligi'ndeki rövanş karşılaşmasında gelsenkirchen'de schalke karşısında turu aldı.
    marca: "galata, schalke'ye mezar oldu"schalke, golle başladığı maçta altıntop ve burak yılmaz'ın golleriyle beklenmedik bir şekilde geri düştü. ikinci yarıda bastos'la eşitliği sağlayan schalke'nin çöküşü galatasaray'ın zaferiyle sonuçlandı.
    skysports: galatasaray'dan schalke'ye nakavt ve çeyrek final.galatasaray, schalke karşısında heyecan verici bir karşılaşmadan sonra tam 11 yıl sonra çeyrek finale kaldı.
    sport es: galatasaray'dan destansi bir çeyrek final.türkler, ilk maçta kendi sahalarında berabere kaldılar ama almanya'da turu alıp döndüler.
    the guardian: g.saray, hamit önderliğinde çeyrek finalde.drogba'lı galatasaray, hamit'in 30 metreden attığı füzeyle, schalke'yi 3-2 yendi ve çeyrek finale kaldı.
    the sun: burak yilmaz sahne aldi.türkiye şampiyonu'nun veltin arena'da çeyrek finale çıktığı karşılaşmada gol makinesi burak yılmaz'da gol sayısını 8'e yükseltti.
    the telegraph: schalke:2-3:galatasaray.galatasaray, bu turun favorisi olarak gösterilen schalke'yi kupanın dışına itti ve çeyrek finale kaldı.
    la gazzetta dello sport: almanya'da galatasaray darbesi.terim'in öğrencileri, 1-1'in rövanşında 3-2 kazanarak turu geçti.
    la stampa: sneijder'li galatasaray turladi.galatasaray almanya'da schalke'yi çaprtı!
    ole: türk aksani.galatasaray, almanya'da schalke'ye karşı çok değerli bir galibiyet aldı ve şampiyonlar ligi'nde ilk 8'e kaldı.
    voetbal: sneijder'li g.saray'dan heyecan verici oyun.türk süpergücü, istanbul'da 1-1 biten maçın rövanşında muhteşem bir sonuca imza attı ve çeyrek finale adım attı.

    iş bu entry 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçından önce bu takıma güvenen,destek olan, sözlükte sinerji yaratan, inanan yazarlara ithaf edilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın