2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 251
    senenin en kritik ve maalesef en zor maçı. belki kimsenin hoşuna gitmeyecektir pesimist entry'ler görmek bugün ama biraz olaya realist bakmak gerekir diye düşünüyorum. schalke'nin son dortmund maçını izleyen birisi olarak açıkcası gözüm fazlasıyla korktu. dortmund ki bu zamana kadar hiç bir takıma bu kadar ezilmemiştir herhalde. dortmund'a karşı oynadığını baskılı oyununun hakkını ilk yarıda alan, ikinci yarıda istediği gibi tempoyu düşürüp orta sahada top çeviren bir takım ile oynayacağız bugün. bunu dünya'da bu sene başarabilen tek takım schalke. bu da onların formda olduğunda ne kadar sağlam bir takım olduklarının kanıtı.

    birde kendimize bakalım... gençlerbirliği maçının ilk yarısı (1-1 sona erdi) orduspor maçının son yarım saati (4-0 sona erdi) hariç söylesenize ne zaman sahip olduğumuz potansiyeli kullanabildik. hep hayal kırıklığı yaşamadık mı? hangi maçta iyi oynadık? akhisar maçından süre gelen müthiş bir form düşüklüğü var takımda.

    ilk maça göz attığımızda ise kendi evimizde temkinli oynayan rakibimize karşı beraberliği zor kurtardık diyebilirim. hangimiz aksini iddia eder? belki onlara yakın gol kaçırmışızdır ama onların oynadığı oyununun yarısını bile oynayamadık ne yazık ki. şimdi biz almanya'dayız. rakip çok daha farklı oynayacak. allah yardımcımız olsun diyoruz ama allah çalışanın hakedinin yanındadır. ve adamlar çalışıyor, ilk maçı göze aldığımızda bizden çok daha fazla hakediyor.

    kazanmak için, şans için onlardan çok daha fazla koşup, çok daha fazla mücadele etmeliyiz.

    birde sürülen kadroya bakıyorum. burak,sneijder,drogba üçlüsü ile nasıl koşup nasıl mücadele edeceğiz. ciddi manada bu maçın sonucundan korkuyorum. kağıt üstünde iyi kadro ama ben schalke'yi gözümde inanılmaz büyüttüm sanırım. fark yiyebiliriz.

    haydi aslanlar göt edin beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın