• 59
    büyük hayranlığımı kazanan oluşumdur. burda onlara galatasaraylılığı öğreten sözlük yazarları, onların adını ağzına alırken besmele çekmeliler. galatasaray için bir şeyler yapan, direnç gösteren bu adamlara bir şey demek için onlar kadar direnç koymanız lazım. burada maç bittiği gibi telaşla gelip terim'e sneijder'e sallayıp gstv'de çalışanlara aşk ilan ederek yürümüyor galatasaraylılık.

    ua avrupa'nın anlatmaya başladığımızda bitmeyecek yararları var. misal daha öncede bu konuyu yazmıştım. bir kız arkadaşım avusturya'ya okumaya gidiyordu. kız ne yapacağını bilmiyordu. hayatında beni hiç görmemiş sadece gs'lı olduğumu bilen bir grup adama haber verdim. sonuç kız avusturya'ya gittiğinde kalacak yeri okul için yapması gereken işlemler istesi ve arzu etmesi halinde part time çalışacağı işi hazırdı. böyle de paylaşımcı olan çocukları eleştirirken kelimelere dikkat etmek gerekiyor. burda alemin tek gs'lısı benim siktirin gidin moduna girmesin burdaki yazarlar.

    tanımlamaya çalışıyoruz tabii ama güncel süreçten gidersek şu an ua avrupa adı altında yönetime baskı yapmaya çalışan insanlar olduğunu düşünüyorum. dün beyaz tv'de ua'nin yeni genel koordinatörü veysel bey bir açıklama yapmış. açıklamasında en dikkat çekici ayrıntı " ...biz yönetimden 500 kadar bilet istedik. tam olarak 470 bilet istedik. bunun 400'ü bize, 70'i ua avrupa içindi ..." dediği bölümdü. yani ua avrupa hepi topu 70 bilet için bu gürültüleri koparıyor olamaz. ultraslan tayfanın utanması lazım geri çekilip 400 bilet ua avrupaya ayırması lazım. amaa yoooook olur mu. sen ua avrupa'nın gs'ın tüm branşlarına verdiği desteğini demogojik baskı olarak kullan, onlara 70 bilet ver kendin 400 al yola devam.

    galatasaray spor kulübü yönetimi ua avrupa'ya sahip çıkmalı. çünkü gerçekten galatasaray'ı spor kulübü olarak gören ve sizin burada entry bile girmediğiniz şube maçlarında ülke değiştirip deplasman yapan adamlar. sakın demeyin kardeşim adamların yurtdışı dolaşım şansı var. buyrun çarşamba kadın basketbolda gs-fb maçı var. hanginiz adapazarı'ndan muş'tan .antalya'dan maça geleceksiniz? büyük galatasaraylısınız ya verin ua avrupa'ya ayarı!!

    sonuç olarak. kendilerine çok kızdım, eleştirdiğim oldu ama deli gibi de severim bu oluşumu. galatasaray'dan inşallah hiç uzaklaşmazlar. benim gs'ımın parçasıdır ua avrupa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın