• 58
    yaptıkları açıklamanın içeriği bir kenara.

    kendini onların yerine bir koy bakalım. yıllardır almanya'da yaşıyorsun ve galatasaray almanya'ya maç yapmaya geliyor. sen de aylar öncesinden heyecanlanmaya başlayıp maça gitme hayalleri kuruyorsun ama bir bakmışsın biletler satışa çıkmadan başkalarına satılmış bile.

    ne hissedersin o an?
    bu adamlar zaten ayda yılda bir galatasaray maçı izleme şansı yakalıyorlar. onda da cidden rant mı düşüneceklerini sanıyorsun? galatasaray maçı uğruna rakip takım taraftarının kombinesini fahiş fiyatlara satın alan adamın sence rantla ya da bedava biletle işi olur mu? insanlara bazı yaftaları yapıştırmadan önce 2 kere düşünmek lazım.

    bak konunun esası maça gidememe falan değil. biletler normal bir şekilde satışa çıksa ve bu adamlar bilet alamadan biletler tükense böyle bir durum ortaya çıkmayacaktı. oturup kendi içlerinde üzüntülerini yaşayıp unuturlardı. durum böyle değil işte. sen insanların elinde olan şansı ellerinden alıyorsun.

    sen eğer almanya deplasmanına gidiyorsan ve orada oynayacağın maçlarda taraftar bakımından rahatsan bu adamlar sayesinde.
    türkiye'de yaşayan, senin benim beleşçi, rantçı olarak adlandırdığımız kesim farklı, bu adamlar farklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın