• 13
    dışarıda yenilen yemek. evde annen(burak yılmaz) aynısını yapıyor, kadının 3 yıldır sofraya koymadığı yemek kalmamış, yemeğin her türlüsünü yapmış ama sen gene gidip dışarıdaki pahalı ve pis yerlerden yiyor, o yemeği annenin yemeklerinin önüne koyuyorsun.

    aynı yemeği annnen yapsa yemezsin :(

    burak yılmaz son 3 yıldır her dakika gol atıyor. 3 yıldır izliyorum. adamın atmadığı gol şekli kalmadı. ama bugün taraftara sorsan 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçına tek forvet çıkacağız, sence kim olsun desen, %90'ı drogba der.

    niye? çünkü drogba yıldız futbolcu. doğru, drogba yıldız futbolcu da şimdiye dek galatasaray forması altında radu niculescu gibi oynamış. şu an burak'ı kesecek hiçbir görüntüsü yok. ve sen buna rağmen drogba diyorsun.

    dün nevzat dindar milliyet'te sneijder schalke maçında yok diye bir haber yaptı, yapmış..geldim sözlük'te sneijder başlığını okudum, fatih terim oynatmıyorsa gitsin temalı onlarca entry girilmiş.

    bir oyuncu oynadığı maçların şu ana kadar hiçbirinde oyuna ağırlığını koyamayacak ve kulüp tarihinin en önemli maçlarından birinde -bence haklı olarak- yedek kulübesinde oturacak ve sen o yıldız isme ilk 11'de forma vermeyen galatasaray'ın en efsanevi ismine sallayacaksın.

    bokunu yiyim al yıldızını da yanına ve juventus'a git. 1 aylık ithal bir galatasaraylı futbolcu için kulüp tarihinin en büyük yıldızına sallayacaksan sen git burdan. yıldızın da gitsin.

    rezil herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın