• 47
    kendi yaptıkları açıklama içerisinde bile kendileri ile çelişen oluşum. hiç bir şekilde maça gitmeyeceğiz, o gün orda kimse olmayacak falan filan sonra peşinden "bizler kenetlendikce daha da büyüyen büyük bir aileyiz ve takimimiz adina sartlar ne olursa olsun bundan sonra da her zaman yaninda olacagiz." adama sorarlar bu ne ? diye. resmen saçmalamaktan başka bir işleri güçleri olmayan insanlar olarak görmeye başladım bu grubu.

    eyvallah yol yapıyorlar, para harcıyorlar bilmem ne takımın yanında olabiliyorlar bunlar güzel şeyler ama iki gün sonra işler istedikleri gibi gitmeyince ortalığı ayağa kaldırmayı da biliyorlar. bu işler biraz imkan meselesi arkadaş kim ne derse desin. zamanı olan, parası olan, şehre yakın olan vs vs.. imkanı olan gider, olmayan da oturur evinde, kahvesinde izler maçını. eline bilet geçtikten sonra ben onu yaptım bunu yaptım denilmez. bu işlerin fedakarlık gerektirdiğini bilmeyen de yoktur.

    işin komik tarafı ua avrupa'nın orda olmayacak olmasının avantaj mı dezavantaj mı olduğuna tam olarak karar verememem.türkiye'deki tayfanın ne işe yaradığını henüz idrak edememiş durumdayım. daha bir maçta yararımıza iş yapmadıklarından ötürü ua avrupa'nın da onlardan bir farkı olmadığı kanaatindeyim. umarım bu karar takım üzerinde olumlu bir şekilde etki yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın