• 13386
    "ilk anda hakemin yanına gidip nani'nin topa baktığını söyledim. sonrasında hemen yerimi almak üzere geri döndüm çünkü rakip serbest vuruş kullanacaktı. hakemin kırmızı kartı çıkardığını görünce de şok oldum. futbol sahalarında daha önce hiç bu kadar şok olmamıştım çünkü bu kararı hiç beklemiyordum. ayrıca statta da böylesine bir şok yaşandığına hiç şahit olmadım.

    5 yaşından beri old trafford'a gidiyorum ve hiç stadımızı bu şekilde görmemiştim. kızgınlık veya sessizlik yoktu. şaşkınlık hakimdi. yaklaşık 10 dakika bu durum devam etti.

    muhtemelen futbol hayatımın çok uzun döneminde böyle bir üzüntü yaşamadım. alex ferguson her avrupa kupası maçından önce; 'dikkatli olun çünkü çatı her an çökebilir' der ama böyle birşeyi öngörerek söylemiyordu. kastettiği rakibin taktik olarak bir sürpriz yapacağı veya rakipten birinin inanılmaz bir performans göstermesi gibi birşeydi. soyunma odasında büyük bir sessizlik vardı ve herkes dilini yutmuş gibiydi. gerçekten hepimiz için şok edici bir andı. birşeyler söylemek istedim ancak doğru olan sözü bir türlü bulamadım.

    genç oyuncularımız için söylüyorum. akıllarında, 'iyi mi oynadım yoksa kötü mü?' diye bir soru var. böyle düşünmesinler. çünkü, gerçekten çok sıkı bir performans gösteriyorduk. herkes müthiş bir konsantrasyonla harika iş çıkarıyordu. ta ki nani atılana kadar. açıkçası, burada gurur duyulacak bir performans sergiledik."

    ryan giggs (u: bu sözleri, 5 mart 2013 manchester united- real madrid maçıyla ilgili olarak söylemiştir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın