2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 149
    havada buram buram zafer kokusunun bulunduğu karşılaşma.

    g.birliği maçında mağlup olmamıza rağmen sezonun en iyi maçlarından birini çıkardık. siz bakmayın skor yazarlarına g.saray her maç bu tempoda oynasın çok zor puan kaybeder. hatta çok büyük bir iddiam var: bir yıl içerisinde fenerden 6-0'lık mağlubiyetin acısını çıkartabileceğimiz çapta bir galibiyet alacağız. bu iddiam da burada dursun.

    g.birliği'ne fatih hocanın -maalesef- yanlış oyuncu değişiklikleri, burak'ın kötü bir gününde olması, saha zemini, şanssızlık gibi faktörlerden dolayı mağlup olduk. ligde bu mağlubiyet elbette üzücü ama cebimizde kredimiz vardı ve cepten yedik. ama schalke 04 maçının telafisi yok. bazı arkadaşların "boşverin schalke'yi mühim olan şampiyonluk" sözleri ilginç. g.saray olarak ne zaman vizyonumuz sadece süper lig şampiyonluğu oldu bilemiyorum. şampiyonlar ligi elinizin tersiyle itebileceğiniz bir organizasyon değil. şampiyonlar liginde gruptan çıkmanın bile çok çok zor olduğu bir gerçekken biz biraz da kura şansımızla çeyrek finalin dibine kadar gelebildik. önümüzde tarihi bir fırsat var. ve tecrübelerime dayanarak turu geçme ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum.

    - g.birliği mağlubiyeti ile takım dahada hırslı bir şekilde maça çıkacak.

    - ilk maç kamuoyunda schalke maçının rahat kazanılacağı gibi bir beklenti vardı ve biz favoriydik. ama şimdi durumlar değişti ve baskı schalke 04'ün üstünde olacak.

    - bizim medya ve taraftarlar bir ortasını tutturamıyoruz. ilk maç 3-5 atarız diyen insanlar bugün schalke'ye övgüler yağdırıyorlar ve turu geçmemizin sürpriz olacağını söylüyorlar. schalke 04 iyi takım ama yenilmeyecek ve elenmeyecek bir takım değil. bizim kadro kalitemiz onlardan daha iyi.

    - g.birliği maçı ile şunu anladık; fatih hocam bu maça tek forvet ile çıkacak. bu durumda ilk maç rahat rahat pas yapan schalke 04 ummadığı bir pres ve baskı ile karşılaşacak.

    - bu tür maçlarda teknik direktörlerin etkisi dahada fazlalaşır. fatih hoca schalke'nin teknik direktöründen hem daha tecrübeli hem de daha kaliteli.

    - maç çok güzel bir zemin ve atmosferde oynanacak. daha becerili oyunculara sahip takımız ve elbette bilhassa zemin bizi olumlu etkileyecektir.

    - geçen yıl ve bu sene deplasman derbilerinde mağlubiyet yüzü görmedik. ayrıca şampiyonlar liginde oynadığımız deplasman maçlarında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık. (ki mağlup olduğumuz m.united deplasmanında iyi futbol oynamıştık.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın