resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2730
    *neymiş ortalardan baskılardan gol gelmeyince hakem penaltıyla beraberliği yakalamaya çalışmış, neymiş anadolu takımları burada dayak yiyomuş kimse bişiy demiyomuş, neymiş gençlerbirliğili oyunculara yazık değilmiymiş (penaltıdan sonra sarı kart gördükleri için), belki cezalı olurlarmış.

    sen kaç sezondur o kadar hakem hatalarından sonra bişiy deme, gel bu maçta hakeme resmen galatasaray kazansın diye çabaladı imasında bulun. lan zaten 1 kişi çıkıp o pozisyona * penaltı demiyo ama hakemlerimizin standartları çok yüksek olduğundan bu pozisyon bariz şike teşvik kokuyor de mi?

    hazır haksız penaltıyı yakalamışken bir de her yandan yüklen takıma de mi? neymiş burak umut ikilisi çatır çatır oynarken nerden çıkmış sneijder, drogba. ona neymiş hamt 10 cm altına vursaymış topu? messi ronaldo niye direğe vurmuyomuş?

    ya sana karşı 1 gr saygım vardı o da hiç kalmadı. bi ara izlerken 'şu an ölse üzülmem' gibi insanlık dışı bir düşünce bile girdi aklıma. izlemiyim diyorum devre arasında maç izlediğim kahvedeki abi açıyo seni, arkadaş radyoda açıyo seni, maç var mı diye ntvspora bakarken bir cümleni duyuyorum senin bir şekilde. sonra haydaa sinir küpü şeklinde ekrana kilitlen. yeter lan yeter
App Store'dan indirin Google Play'den alın