• 8
    ev sahibi olduğumuz bu kupada kupanın net favorisi olan vakıfbank ile oynayacağımız maç.takımımız hakkında ufak bir analiz yaparsam;

    sorunlarımız;

    1) rakip hücumlarında düzgün manşet alabilmek.düzgün maşeti eleonora lo bianco' ya iletmekte geciktiğimizden rakip takım bizim nasıl bir oyun kuracağımızı kolayca çözebiliyor ve bloklarını rahatça yerleştirebiliyor. bunun için bu maçta yuko sano'ya büyük iş düşüyor.

    2) rakip tarafa sert ve zor çıkarılabilecek tarzda toplar atamadığımızda doğal olarak oyun kurmakta zorlanmıyorlar ve bloğumuz yerleşmeden rakibe kolayca sayı yapma imkanı veriyoruz.

    3) blok yüksekliğimizin yetersiz kalıyor olması.

    4) rakip hücumlarında eleonora lo bianco' nun tekli blokta bırakmak. bu rakibe hiç uğraşmadan hazır sayı hediye etmek demek.

    5)jovana brakocevic' in servis sayılarını seriye bağlamasını kesememek. *

    6) maalesefneriman özsoy,özgenur yurtdagülen haricinde türk kadromuzun iyi olmaması.

    artılarımız;

    1) ev sahibi olduğumuz için taraftarımızın takımımızın arkasında olması.

    2)neriman özsoy, rosir calderon diaz gibi maçın kritik anlarında ortaya çıkabilecek, maçı çekip bize getirebilecek oyuncularımızın olması.

    3) yabancı oyuncularımızın tümünü oynatabilecek olmamız.

    her ne şart olursa olsun, yılmadan, usanmadan, terinin son damlasına kadar sahada savaşan bir galatasaray' ı* görmek benim için yeterli. 30 küsür maçtır bileği bükülmeyen bir takımla oynayacağız sonuçta...bu takımın adı galatasaray... nerede ne yapacağı hiç belli olmayan bir his takımıyız, neden vurup geçmeyelim ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın