• 3
    gerçek bir voleybol mucizesi olur mu dedirten maç. rakip son 34 maçtır kaybetmiyor , bireysel kalite ve takım olabilme anlamında bizden çok üstünler. yabancı sınırlaması olmayacak ve seyirci avantajı ev sahibi sıfatı ile birlikte bizde olacak.

    calderon, neriman, lo bianco ve gioli her zamanki gibi bizim önemli silahlarımız olacak. yuko'nun da oynayacağını düşünürsek en iyi ve en ideal kadromuz ile sahada olacağız. molnar'ın bu seviyelerin oyuncusu olduğunu düşünmediğimden; çok fazla katkı vereceğini düşünmüyorum. nilay ve selime'nin ise muhakkak ki ekstra performanslar vermeleri şart.

    rakibe gelirsek; uzun zamandır bu kadar geniş rotasyon ile oynayan, makinasının tüm dişlileri kusursuz çalışan bir voleybol takımı görmedim. cev kadınlar ligi'nde mvp olmuş , sayı krallıkları yaşamış glinka ve yine mvp olmuş brakoceviç, hücumda rakibin en etkili silahları. dünyanın sayılı blokçularından fürst ve ulusal takımın da değişilmez oyuncuları bahar, gözde ve naz takımın diğer etkili silahları. güldeniz, polen, saori bile giavonni guidetti'nin derin rotasyonunda önemli yer tutmakta. melis ve gizem de galatasaray forması giymiş, potansiyellerine aşina olduğumuz isimler.

    tüm bu kadro derinliğine ve rakibin artılarına karşın; galatasaray'ın maçın içinde kalabilmesi için maçın kilidinin servislerde olduğunu düşünüyorum. maç eksiğine karşın sano'nun savunmada; lo bianco'nun servis turunda olduğu anlarda calderon ve neriman'ın pasör çaprazındaki pozisyonlarında kusursuz performansları elzem. rakibin üçlü hücum turlarında ise orta oyuncularımızın performansları maçı bizim lehimize çevirebilir.

    bu seviyelerde italya milli takımı ile önemli maçlara çıkmış barbolini eminim ki bu maçı kafasında defalarca oynamıştır. başta kaptan lo bianco olmak üzere calderon ve gioli gibi tecrübeli isimler de günlerdir takımın diğer kalanını bu maça mental olarak hazırlıyordur. mucize gerçekleşir mi, zor ama neden olmasın. o yüzden haydi galatasaray daikin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın