• 28
    basının aynen schalke 04'ü kasıtlı olarak güçsüz ilan etmesi gibi abarttığı takım. bu söylemi güçlendirmek için verdikleri örnekler zaten işin rengini ortaya çıkarıyor ;

    atletico madrid'in önünde lider bitirdikleri grup , atletico'nun gruptan çıkmayı ve bir sonraki turda gelecek takımı -haliyle- çok umursamamasıyla alakalı. o kadar ki ; eğer yanlış bilmiyorsam grup maçlarında falcao hiç forma giymedi. zaten o grupta tel aviv ve academica giib birbirinden güçsüz takımlar vardı.

    napoli örneği zaten daha farklı bir boyutu işin. italya ligi için şampiyonluk şansı devam eden napoli'nin tam anlamıyla kanalize olmadığı bir avrupa ligi , kaybettikleri ilk maç sonrası tamamen formaliteye dönmüştü.

    yine de bu takımın bunları başarmış olması hayret verici. samimi söylüyorum , 90 dakika boyunca ilk 10 dakika takım yardımlaşması hariç hiçbir şey görmedim. ne pas yapabilen , ne yan top kullanabilen , ne duran toplarda etkili ne kontra atak becerileri var. üstelik takımın beyni göbekli bir horvath. yine de kadiköy'de ilginç şeyler olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın