• 565
    sneijder hakkında daha drogba transferinin d'si ortada yokken ve daha sneijder transfer edilmemişken sürekli olarak olumsuz şeyler yazıp transferin karşısındaydı. şimdi entrylerini çıkarmaya üşendim. isteyen arar bulur. yani şimdi drogba veya sneijder'den biri hatalıydı diyip bunu sneijder başlığına yazması "ben bu adamı istemiyom bir kulp bulmam lazım bari drogba'yı öne sürem" arayışından fazlası değil.

    işin en acı tarafı sneijder'in bizde hiçbir yerde oynayamayacağını düşünüyor. sneijder'in oynayamayacağı bir takımız. kim oynuyor o takımda? emre çolak, amrabat, aydın yılmaz... sen sneijder'siz de burak'sız da drogba'sız da şampiyon olursun. oldun da. ama sen çıkıp batalla ile şampiyonlar liginde oynayamaya kalkarsan bursa'nın vaziyetine düşersin.

    insan bir kere dürüst olacak. sneijder ile derdi neyse söylemeli. sneijder geldi diye batalla rüyaları yalan oldu diye mi kızgın mesela sneijder'e? sen daha gelmeden adamı asmışsın ve 3-5 maçta "batalla kadar oynamıyor" diyorsan art niyetlisin ve derdin başka senin bu kadar basit. "sneijder ve sistem" hakkında konuşacak en son adam. ben hala amrabat'tan, hamit altıntop'tan ümitliyken ve ümidimi kesmemişken(7 aydan fazladır bu takımdalar) kendisi 3-5 maç oynayan sneijder için " keşke olmasa :)" diyebiliyor. enteresan tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın