resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 2512
    twitter'da olcay şahan'la dalga geçen, sneijder'in olcay'ın verdiği katkıyı veremeyeceğini bilmeyen taraftarın transferi oldu tam. gelince hashtag kas, mentionla komiklik yap, havaalanında karşıla, beyaz show'a eşi çıksın, yenge temalı şakalar yap, sonra sahada 400 bin euro'luk batalla'nın oynadığı futbolun çeyreğini oynamadığı gibi, sistem kaosuna da sebebiyet versin.

    ya drogba ya sneijder..ikisinden birinin transferi büyük yanlış(tı). niye çünkü elde burak var. belki de avrupa'nın en formda golcüsü. yanına drogba'yı alıyorsun. bu demek ki çift forvet oynayacaksın. oynaman lazım.
    e abi 4-3-1-2 olmaz mı? 4-3-1-2 de seni bekliyordu amk. o kadar kolay 4-3-1-2 oynamak. bu sistem dünyanın en zor sistemi. hakkıyla oynayan(bir dönemin milan'ı gibi, uefa galatasaray'ı gibi) takımlar zaten alıp yürüyor. selçuk inan ekstra bir orta saha oyuncusu ama uefa kupasındaki galatasaray orta sahasının hiçbir üyesini kesemez. ne sağ içte okan'ın yaptıklarını yapabilir, ne de sol içte emre'nin yaptıklarını..

    para insanı değiştiririr diyorlar ya. kulüpleri de değiştiriyor amk. tevez iyi santrfor, al. bellamy iyi santrfor, al. adebayor arsenal'de harikalar yaratmış, kaçırma. santa cruz klas golcü, sektirme. robinho, dans eden ayaklar, hemen çök..benjanı golcü, onu da al. bir dönem city piyasada ne kadar santrfor varsa almıştı, sneijder transferinin de bundan farkı yok bence.

    ihtiyaç değil. 4-4-2'de hiçbir yere konumlandıramazsın. konumlandırırsan schalke maçındaki gibi, surat yapıp oynamaz. yıldız ya paşamız..

    4-3-3 oynasan dünyanın en formda 3 oyuncusundan birini(burak) dünyanın en formda 3 oyuncusundan biri olduğu yerden uzaklaştırıp sağa atacaksın. 4-2-3-1 oynasan solda amrabat oynayacak, burak gene sağa itilecek. fenerbahçe 6 yıldır bu sistemi, bu sistemin kralıyla(alex) oynayıp bu süreçte 1 şampiyonluk görebilmiş. bu lige gitmeyen bir sistem.
    4-3-1-2'ye zaten üstte değindik, belki de dünyanı en zor sistemi.

    geriye ne kalıyor, 8.likten seni zirveye taşıyan, emre çolak'la, engin'le şampiyon yapan, futbolcu kadrona son derece uygun 4-4-2..sneijder bunun neresinde oynar? hiçbir yerinde.

    demek ki neymiş? olmasa da olurmuş.

    kötü futbolcu değil, hatta net iyi oyuncu ama keşke olmasaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın