resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2445
    bak güzel kardeşim. sen benim için efsanesin. galatasaray'a gelmesen de öyleydin. benim gözümde seni efsane yapan ne frikiklerinin ne mükemmel kafa vuruşların ne gücün ne de şutlarındı. sahadaki yenilgiye baş kaldıran duruşundu. sen sadece bir futbolcu değildin saha içindeki komutandın sen isyan bayrağını çekince bütün takımında arkanda isyan ederdi yenilgiye, baş kaldırırdı.

    daha geçen sene* yahu bir sene bile geçmemiş üzerinden. barcelona'yı bayern'i tek başına darma duman ettin dünya'nın en iyi takımlarını. yeri geldi sol beke kadar yardım ettin. ama en önemlisi yine baş kaldırdın.

    şimdi galatasaray'dasın, belki kondisyonun tam değil belki fizik gücün ama ne olursun savaş. yorulursan çıkarsın, başkası girer. ama enerjimi tasarruflu kullanacağım diye kendinden mahrum etme bizi. seni parçalıyla hayal edenleri. tekrar güçlen ve aslanlar gibi dön sana sol beke gel de demiyorum ama ne olursun topun önüne geç. hiç kimse kazanmak için çabalamıyorsa bile sen çabala.

    çünkü sen drogba'sın. drogba bu demek işte kazanmak demek, kazanma hırsı demek. o yoksa drogba da yok. ama sen çıkıp aslanlar gibi savaşacaksın. önce bize sonra bütün avrupa'ya geri döndüm diyeceksin. çünkü sen efsanesin. efsaneler böyle yapar, efsanelerin dönüşleri her zaman etkileyicidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın