• 19
    9-10 mart 2013 arasında düzenlenecek organizasyonda ev sahibi galatasaray kadın voleybol takımı, vakıfbank, rabita bakü ve yamamay busto arsizio mücadele edecek. turnuvaya bir hafta kala rakiplere ufak bir analiz yapayım;

    galatasaray; sezon başında konulan hedefler çok yüksekti. ama gerek yerli kalitemizin neriman özsoy'dna ibaret olması, gerekse yabancı sınırı ligde ve kupada vakıfbank, eczacıbaşı ikilisine diş geçiremememize neden oldu. şimdi yabancı sınırı yok. zayıf karnımız olarak olarak gözüken servis karşılamaya yuko sano ve brizitka molnar'ın dahil olması şansımızı arttırıyor. ilk maçg vakıfbank ile olsa da takıma güveniyorum.

    vakıfbank; çok iyi ve geniş kadro kurup sezon boyunca bunun avantajlarını topladılar. zaten 2012-2013 sezonu boyunca lig, kupa ve avrupa'da yenilmediler. kendilerini çözüm çok iyi servis atıp glinka'yı bozmak ve pasör naz aydemir'e kısa devre yaptırmak lazım. zor gözüksede tek şansımız bu.

    rabita baku; dostum azeri temsilcisi demişsiniz ama kadrolarında 1 tane azeri oyuncu yok. 7 millet insan var. yamanay busto arsizio yarı finalde karşılaşmları da büyük şans. fena takım değil ama bizim takımımızdan iyi değiller.

    yamamay busto arsizio; dörtlü finalin zayıf halkası. şampiyonlar ligi ilk turunda eşleşip italya'da 1-3 istanbul'da 3-2 yenmiştik. ıkına geldiler işleri zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın