resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4242
    halen daha kendisini eleştirenleri gökhan gönülcü diye yaftalayanlar var. yahu ne alakası var gökhan gönül ile? sen kalkıp gökhan gönül ile böyle yetenek ve futbol fukarası bir adamı kıyaslarsan, insan ister istemez oha çeker arkadaş.

    allah aşkına yapmayın gelmiş burada, 2006 yılında şampiyonluk galiba gitti gözü ile oynanan kayserispor maçında attığı gol ile savunanlar var adamı. abi 10 yıl diyoruz, galatasaray a takımında geçen koskoca bir 10 yıl. bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir. bir iki tane maçta gol atmış, 41 maçlık milli takım kariyerinde akılda kalıcı yaptığı bir asist ile adamı kral ilan edeceksiniz. peki ya galatasaray'a kaybettirdikleri? özellikle derbi maçlarına yakaladığımız kontralarda yaptığı saçma sapan şutlar ve isabetsiz ortalar? kendi adamını defalarca kaçırması ile verdiğimiz pozisyonlar akabinde yediğimiz goller? bunlardan neden bahsetmiyorsunuz?

    galatasaray'ın bayrak adamıymış. neye dayanarak bu yakıştırma yapılıyor abi? sırf tribünlere üçlü çektirdiği için mi? hangi zor durumda takımı kenetlemiş? takıma hangi dönem abilik yapmak zorunda kalmış? takımda futbolcuların parası ödenmemişte takımı toparlayıp çeki düzen mi vermiş de bayrak adamı deniliyor. her şeye saygı duyarım ama sabri'ye iyi futbolcu diyerek, galatasaray'ın bayrak adamıdır iması bulunan bir görüşe kimse kusura bakmasın ama saygı duyamam arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın