resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4239
    2006'daki efsane sampiyonluktaki son macta 2 gol atan kendisidir, euro 2008'de hepimizi sevince bogan o meshur golun asistini de kendisi yapmistir, bordeaux'a attigi muthis gol zaten hafizalarda, ek olarak kac senedir takima kaptanlik yapmaktadir, saracoglu'nda kupayi kaldiran kaptanlarimizdan birisi de kendisidir.

    eksi sozlukte millet bolundu ya osocular esedciler baascilar vs. diye, biz de oyle bolunduk sozlukte anasini satayim sabriciler, anti-sabriciler ve gokhan gonulculer olarak. kimsenin de fikrini degistirecegi yok zaten, bunun icin de asla cabalamiyorum ama kendimce bu degerli futbolcumuzun itin gotune sokulmamasi icin mucadele veriyorum hepsi bu...

    bu konuda son bir sey daha eklemek isterim ki, sabri'yi kazma sabri yapan donem galatasaray'in yoklari oynadigi 2008-2011 arasindaki o lanet donemdir. ondan once bu kadar tasak gecilmez, bu kadar vahsice yerden yere vurulmazdi. simdi o donemler geride kaldi ama adi cikmis dokuza inmez sekize hesabi yorumlar hala ayni eksende. unutulmasin ki istisnasiz hepimiz demin bahsettigim donemde "ohom" efsanemiz ayhan akman'i da bam uclusune layik gorduk, aksini savunan cok cok az insan vardi ama ne oldu? once takim toparlandi, sonra basarilar geldi, ayhan birden buyuk kaptan oldu da ciceklerle ugurladik, nicelerimiz ki ben de dahilim buna, "bam" mevzusundan oturu pisman olduk, yuzumuz kizardi.

    bu adam mustafa sarp degil, jo degil, baris ozbek degil... illa futbolu birakmasi ya da baska takima cekip gitmesi mi gerek az da olsa hurmet etmemiz, degerini anlamamiz icin? alalim arkadas sag bekin kralini alalim takima lafim yok, yedegimiz sabri olsun, bence sikinti yok.

    ben bu adam super topcudur diye kafadan iyi ozellik uyduracak degilim ama o karanlik donemde uzerine yapisan etiket, milletin gokhan gonul fetisi ve medyanin bu dalga gecme mevzusunu fazla abartip bizi doldurusa getirmesinden oturu sabri'ye haksizlik yapildigini dusunuyorum hepsi bu. ben de bayilmiyorum kendisini izlemeye, ben de ortalarini ve sutlarini sacma buluyorum ama tamam, burada durmak lazim. alakasiz bir macta bir oyuncunun sutu farkli sekilde auta gidince "sabri misin be ehe ehe" diyen besiktasli abisiyle ciddi ciddi kavga etmis adamim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın