resim
Alper Tezcan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:44
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 70
    intihar ettiği söylenen eski futbolcumuz. zaman zaman kendisini haberlerde görür, duyardım zor durumda madalyayı sattı, satacak falan diye ancak bu kadarını kendisinden beklemezdim.

    bir futbolcunun ayağının kırılması gerçekten çok zor bir durum. kimsenin isteyeceği bir şey değil. fakat bu oyunda her zaman böyle şeylere yer var ve hep olacak. işin anlayamadığım kısmı adam ayağının kırılmasından, bugünlere gelmesinden takımı suçlu gösteriyor olması. bu ülkede ne sakatlıklar yaşayıp tekrar sahalara dönen, aynı ayağı 2-3 kere kırılan insanlar var. tabi ki bunlardan bir kaç tanesi dışında 5 büyük takım kadrosunda olamayanlar oldu ancak hiç biride bu şekilde reklam olmadı.

    işin birde şu yönü var ki orasını hiç anlamış değilim. ya arkadaş günümüz futbolunda süper amatörde oynayan adamlar bile kendilerini az da olsa idare edecek kadar paraları klüplerden alırken, sen nasıl olurda uefa kupasını alan bir kadroda yer almana rağmen aç, susuz kalıp intihar edersin? gören, duyan ayağı kırılmadı koptu sanır. illa gs'de oynamak zorunda değilsin ya. git 2.ligde oyna 3te oyna amatöre git ya da oynama abi başka bir işle ilgilen bir şeyler yap. kaldı ki bu ülkede 2. 3.lig topçusu bile bir transferle sülalesini doyuracak paralara transfer oluyorlar bir de bu yönü var olayın.

    benim bu insana karşı inancım yok şahsen. eyvallah ayağın kırılmıştır fakat bu şekilde acıtasyona gerek olmadığını düşünüyorum. insanlar kendi hatalarını bir şekilde başkalarına yüklemeye ya da bu şekilde ağlanıp, sızlanmayı kendilerine daha kolay bir yol olarak gördükleri için bu şekilde maskara oluyorlar. başka açıklaması yok bu durumun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın