• 39
    inanın zerre umurumda değil bu maç ama biraz olsun aklımdakileri yazmak istiyorum. umarım yazacaklarımda pazar akşamı 20:45 itibariyle yanılmış olurum.

    beşiktaş'ın bu maçtan puan alması ne yazık ki mümkün değil. maçta olması muhtemel senaryoların üstünden hızlıca geçelim:

    1) beşiktaş yalandan bir hırsla başlar maça, fenerbahçe erken gol bulur, maç kopar gider.
    2) beşiktaş yalandan bir hırsla başlar maça, fenerbahçe golü atar, beşiktaş bir şekilde eşitliği yakalar maç 1 3 olur, fener rahat bir üç puan alır.
    3) beşiktaş yalandan bir hırsla başlar maça, fenerbahçe baskılı oynar, beşiktaş net goller kaçırır, ikinci yarı fenerbahçe koparır.
    4) beşiktaş yalandan bir hırsla başlar maça, ilk golü de bulur, ardından çok enteresan bir olay olur ve fenerbahçe maçı zorlanmadan galip bitirir.

    maçı kazanan fenerbahçeli oyuncular maç sonrası "çok öenmli bir 3 puandı" vs gibi gevelerken, samet aybaba kulübedeki oyuncuların farkından, takımının çapsızlığından falan bahseder.

    fikret orman haftaiçi bir açıklama yapar, seneye biz de benzer transferler yapacagız, ancak bu kadar yüksek meblağalar ödemeye niyetimiz yok tarzı bir şey söyler.

    rıdvan, türkiye'de en iyi futbol oynayan takım fenerbahçe, hakketti, şöyle bastırdı, böyle bunalttı falan der, eğer galatasaray eskişehir'de kazanmışsa 30 saniye de onunla ilgili konuşur. yok hele bir de puan kaybettiysek, program iyice keyifli bir hal almıştır o yüzden eskişehir'e ersun yanal'a necati'ye övgüler yağdırır.

    tüm bunlar yaşanırken, telegol, kimsenin dikkat çekmediği bir konuyu manşetlerine taşır*, bu konu uzadıkça uzar, taklitler yapılır falan derken haftasonu da, entry'im de biter.

    vay amk editi: yeni arayüz sayesinde hatırladım bu entry'i ne tahmin yapmışım arkadaş. neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın