resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2315
    24 şubat 2013 fenerbahçe kasımpaşa maçında alenen küfretmesine rağmen cezası veril(e)meyen şikeci. bu adamın milletvekillerinden çok dokunulmazlığı var. adam ne yapsa bir şekilde yırtıyor arkadaş. kimsin sen bu kadar vukuata rağmen hala bu konumdasın? adamın trafik kazalarına, galatasarayımızdan ne şekilde ayrıldığına, fenerbahçedeyken ağız ishali açıklamalarına girmiyorum. bu basın mensuplarına el hareketi çeken değil miydi? hatırlarım medyada yazarlar sen nasıl yaparsın bunu terbiyesiz diye feryat figan ederken bir baktık ki fenere transfer oldu. medya emre'yi pek bir sever oldu. el hareketi falan anılmaz oldu.

    ırkçılık yaptı bu profesyonel çubuklu. noldu? önce yapmış olabilirim dedi. sonra yapmadım dedi. böyle bir döneklik olabilir mi? bir medya mensubu da çıkıp sen ne ifadeni değiştiriyorsun demedi? daha dün yapmış olabilirim diyordun diyemedi. bu iğrenç hareketi çok komik bir cezayla* ödüllendirildi. evet ödüllendirildi. nasıl bir kokuşmuş sistemi varsa bu memleketin futbolunun adam ırkçılık yaptı diye ödüllendirildi.

    en son 24 şubat 2013 fenerbahçe kasımpaşa maçında beynine oksijen gitmemesinden mütevellit sanırım galiz küfürler savurdu. kasımpaşalı oyuncular ve teknik direktörleri bu profesyonel çubukluyu ve saz arkadaşlarının neler yaptıklarını açıkladılar. bu çubuklu tosun yapmadım dedi, küfretmedim dedi. geçen seneki ırkçılık olayından sonra kendini epey geliştirmiş arkadaş. görüntüler ortaya çıktı. kimin ne yaptığını gördük. bekliyoruz ki azcık adalet olsun koduğumun tahkiminde, pfdk'da. yok arkadaş adamlar buna da ceza ver(e)mediler. biz yine bir adaletsizlikle karşı karşıya kaldık.

    adam medyaya terbiyesizlik yapar, ırkçılık yapar, şovenizmin tillahını yapar. tribüne oynar. ezeli rakibine durduk yerde laf atar. boğazını keserim diye tehditte bulunur. cezasını bulmaz. adalet tecelli etmez bu arkadaşa, dokunulmazdır çünkü. kim abi bu adam? çevresi kim bunun bu kadar kollanabiliyor? babası kim bunun, sülalesi kim bunun, arkası kim bunun bu kadar kollanıp kanat geriliyor bu profesyonel tosuna?
App Store'dan indirin Google Play'den alın