resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2473
    çok şanssız futbolcu. sene başından beri direğe nişanladığı şutlardan biri gol olsa şu an çok başka yerdeydi taraftarın gözünde.

    çok duygusal bir adam bence hamit. taraftar stadta onu desteklemekten hiç vazgeçmedi (ıslıklayan aradaki beyinsiz seyirciden bahsetmiyorum), ısrarla kötü oynadığı her maçtan sonra tribüne çağırdı ama belki bu daha da baskı yaptı hamite, sanki borçlu gibi hissediyor tribüne karşı. bu yüzden de atabileceği pozisyonu atamaz, verebileceği pası veremez oldu. sanki devamlı şimdi bunu yapınca tribündekiler memnun olur mu, olmaz mı diye düşünürken kendi futbolunu unutuyor gibi. bir golünü bulsa, ispatlasa kendini arena'da, gerisi gelicek gibi. ama durum böyle olmayadabilir tabii.

    yine de yüreğini ortaya koyduğun sürece destekliycek bu taraftar seni, o ıslıklayan seyirciye de aldırma. onlar yeni stadla gelen bir dezavantaj. takım iddiasını kaybetti mi maça gelmez, pozisyon kaçırdın mı ana avrat küfreder, efsane bir comeback maçından sonra bile dakika 80 oldu mu çıkar stadtan. bilmez o giydiğin formanın ağırlığını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın