• 217
    madem ortalık bu kadar karıştı benim de kendisi hakkında bir kaç kelam etmek istediğim yazar.
    ama hakkında vurup kırmayacağım o yüzden sevmeyenler güler yüzle okuyacağını sanmasın.
    şimdi güzel kardeşlerim bu arkadaş sürekli nba başlıkları açıyor ve bu durumdan ben de rahatsızım, çünkü bleach yazmasa o maçların varlığından bile haberim olmayacak. sayesinde gündem'e tıkladığımızda gündemi de yakalayamıyoruz orası da ayrı bir konu. ama gel gelelim ki sözlüğü bu arkadaş yıkmış gibi davranmanız ilginç. çünkü ben o başlıkları gördüğümde tıklayıp içeriğini okumuyorum ve bu sizin elinizde. sol frame'de viesse-utrecht, mentepellier-rennes maçları yazarken bu entryleri girmek de ayrı bir durum. benim bile açtığım gereksiz başlıklar, verdiğim saçma sapan ukdeler var. hadi o zaman bu arkadaşı durduralım, uçuralım ve sözlükteki gereksiz başlıkları çıkaralım. geriye ne kalacak söylüyorum ;
    1 galatasaray
    2 galatasaray sözlük
    3galatasaray futbol takımı
    4metin oktay
    5hagi
    6 nkfvas
    7 çam yağı*
    8 bamboocha*

    ya rabbi şükür elhamdülillah...

    geriye kalan başlıkların çoğuna gereksiz diyebilirsiniz.
    çünkü fatih terim, drogba, sneijder vs,vs,vs hakkında yazmak istediklerinizi galatasaray futbol takımı başlığına yazabilirsiniz. diğer herşey gereksiz demiyorum ama size her sayfa için gereksiz bulan bir kişi çıkarabilirim. yazdığımız herşeyin galatasaray'la ilgili olması imkansız, bu yüzden gerekli başlık gereksiz başlık diye ayıramazsınız. basketbol sevmiyorsunuz diye, ki ben de pek ilgi duymam, yazar arkadaşı kaç gündür sözlüğün 1 numaralı cilalı ibosu ilan etmenizin vallaha bi anlamı yok. ulan demeyim demeyim diyorum da sözlük galatasaray sözlüktamam güzel de fenerbahçe'nin adı galatasaray kadar geçiyor bu sözlükte. antu.com başlığı olan bi sitede milvaki baks- klivlınd maçı yeminle söylüyorum zerre gözüme batmıyor.

    ben kendi çapımda bi çözüm getiriyorum ister düşünün ister sallayın.
    günün futbol maçları ve günün basketbol maçları diye başlıklar olsun ve galatasaray maçları hariç her maç oraya yazılsın. böylece sadece okumak isteyen okur ve bleach adlı yazarın da amacı karışıklıktan keyif almak mı yoksa gerçekten bir nba sevdalısı mı anlamış oluruz. ısrarla farklı başlık açıp kurala uymayan sözlük yazarları da uçurulur sorun çözülmüş olur.

    ulan ne nba miş arkadaş yeter artık biz eski geyiklere dönelim ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın