• 24
    oncelikle verdigim rahatsızlıktan dolayi tum sozlukten ozur dilerim.

    yaptigim sey bir nevi 'surekli aydinlik icin bir dakika karanlık' eylemiydi. sozlugun ırzına gectim. biliyorum. ama ben de istemezdim.

    simdi modlarin son duyurusundan (hos simdilik aldiklari onlem pek mantikli degil ama en azindan ortada bir sorun oldugunu kabul ettiler ve aksiyon alacaklarini soylediler) sonra benim eylemim bir nevi amacina ulasti.

    burda hepimiz ayni renge gonul vermisiz. bu kadar kati olmak 'banane lan sizden? bilmem ne dusmanlari. isinize gelmiyorsa gidin lan' demek daha once de dedigim gibi renktasliga sigmazdi. ancak burda bleach ve arkadaslari surekli bu tip sozlerle 'yazacagiz lan. var mi?' ya getirdiler muhabbeti. nefret tohumlari ektiler sözlüge. hatta harry kewell the wizard of oz nickli modu da yanlarina aldilar. bu harry kewell the wizard of oz nickli arkadas da konular kapanmisken bile birkac yerde bizlere laf soktu. biz sustukca adamlar costu velhasıl.

    bir modun bleachin eylemlerini böyle aleni savunmasi, fedaisi olmasi ne büyük bir intihardi farkina varamadi. onu savunursan bugun otoparkin yaptiklarina da ses cikaramazsin. ses cikaramazsan da sözlügün ruhuna fatihayi okursun.

    neyse. ben bu eyleme girisirken bile burda yazdim. cogunluk istemezse acmam bu basliklari dedim. ancak cok fazla destek mesaji geldigi icin ingiltere ligi ile de devam ettim.

    amacimin sozlugun ırzına gecmek degil, hergun ırzına gecilmesini engellemek oldugunu ve bu ugurda hesabimi da tehlikeye attigimi umarim renktaslar anlamistir. bu tartismalarda taraf olmayan insanlardan birkez daha ayrica ozur diliyorum.

    burasi galatasaray sözlük ve burasi eksi sozluk gibi statik kurallara gore yonetilemez. bunun artik modlar da farkına varmali. aslolanin galatasaray oldugunu kimse unutmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın