resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1440
    --- alıntı ---

    bir dönem galatasaray'ın da formasını giyen zvjezdan misimovic, sarı-kırmızılı kulübün efsane oyuncularından hagi'nin 'yalancı' olduğunu söyledi. galatasaray'da forma giydiği dönemde hagi'nin teknik direktör olduğunu ifade eden bosnalı oyuncu, "galatasaray'da hagi ile ciddi sorunlar yaşadığım bir sır değil. kendince bir neden uydurup, aniden türkiye'deki kariyerime son verdi." dedi.

    hagi ile petrescu'nun çok yakın arkadaşlar olduğunu belirten misimovic, "hagi ve petrescu yakın arkadaşlar. hatta o kadar yakınlar ki hagi, petrescu'nun nikah şahidiydi. stuttgart maçı öncesindeki son antrenmanda petrescu, knuşmak için aniden beni yanına çağırdı. "neden hagi galatasaray'dan ayrılırken o'nun hakkında kötü konuştun?" diye sordu. ben de kötü konuşmadığımı söyledim. hagi, beni gözden çıkardı, çünkü sorumluluklarıma profesyonelce yaklaşmıyormuşum. yani, beni nedensiz yere kadro dışı bıraktı." dedim" ifadelerini kullandı.*

    --- alıntı ---
    galatasaray efsanesi gica'ya laf atan boşnak futbolcu. kendisini galatasaray'da futbol oynarken de yakınen biliyoruz, şans verildiği müddetçe sahada ruhsuz ruhsuz gezinmekten başka pekte takıma katkısı olduğu söylenemez, gerçi o sene takımımız da belki de tarihinin en kötü kadrolarından birine sahipti, bu onun yeteneklerini göstermesine engel olmuş olabilir, fakat bu kadar süper(!) bir futbolcunun da neden kariyerine çin liginde* devam ettiği de merak konusu.. sanırım problem sadece gica da değilmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın