resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2715
    100 kişiye sorduk 2 popüler cevap aldık; emre çolak fiziksel olarak gelişmeli diyenler 50, emre çolak'ın fiziksel gelişimi mental olarak gelişmesine bağlı diyenler 50.

    e be gülüm, bunca insan senin kötülüğünü istiyor olamaz. sen galatasaray topçususun büyük düşün. burak yılmaz ağabeyini örnek al. hani ağabeylik senin için önemli ya. hani senin biricik arda turan * ağabeyin var ya, adam geliştiriyor kendini. belki galatasaray'da iken göt büyüttü ama o da anladı. yatarak olmuyor bu işler ya da sadece antrenmana gir çık ile.

    bak burak yılmaz'a; adama "kendini yere atıyor" diyorlar, adam çıkıp "bundan sonra daha dikkatli olurum" diyor. kafa golü atamıyor diyorlar, tak tak tak. tutunacak bir dal veriyor adam bize. çık mesela twitter hesabını kapat en basitinden. bu da bir şeydir. en azından "adam kendini futbola vericek galiba lan" deriz. deriz yani. seviliyorsun lan sen -genel olarak bu taraftarca. bir şeyler bekliyoruz senden.

    hadi her şeyi geçtim. hani taa ne zamandan beri beraber oynadığınız, yakın arkadaşım dediğin bir adam var: semih kaya. burak yılmaz ile ortak yapım kişisel gelişim kitabı yazarlar. adam ne badireler atlattı. ama yılmamış görüldüğü üzere, geliştiriyor kendini durduramıyoruz.

    ulan koskoca bir sezon neredeyse sürekli ilk 11'deydin. iyi oynadın veya kötü oynadın; benim meselem o değil. "ulan emre çolak da şu yönünü çok geliştirdi" diyebileceğimiz bir durum yok ortada. mesele o.

    belki sen de geliştirmeye uğraşıyorsun kendini. bir şey ver bize lan, tutunacak, elaleme bu çocuk adam olacak dedirtecek bir şey. ufak olsun, farketmez.

    gerisi kendiliğinden gelir, zaten.

    bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın