• 13
    normalde böyle şeyleri pek takmam ama eğer böyle bir çağrı varsa şimdi tam zamanıdır. ne yarın ne sonra, şimdi. hagi, gs, captano, hktwoo ve adını sayamadığım diğer bütün karar alıcılar.

    sizin de farkında olduğunuz gibi "sözlük anayasası" dahilinde bir başlık ishali devam ediyor, aylardır. sözlüğün büyük çoğunluğu rahatsız, sol frame'i yenilemek bile gelmiyor bazen içimden. okumaktan zevk alınan bir sözlükten, saçma sapan tartışmaların döndüğü bir yer haline gelmeye başladı burası. bununla ilgili bazı sorularım var size.

    şimdi açılan nba başlığına bakın. örnek olarak 27 şubat 2013 washington wizards detroit pistons maçı . aynı dakika içinde aynı yazar tarafından yazılmış iki entry. ya entry sayısının artmasını istiyor ya da kendisinden başka hiç kimse o başlıklara bir şey yazmadığı için başlığın yanında (2) yazılsın istiyor. bu sizce samimi mi, normal mi?

    sözlükteki bu gruplaşmalar veya tartışmalardan memnunmusunuz? bunun sona ermesi için ne yapmayı planlıyorsunuz?

    tamam kurallar çok önemlidir ve bu kuralların uygulanması bir çok olumsuzluğun önüne geçer. ama sadece kurallara uygun diyerek, sözlüğün " ruhuna " aykırı hareketlerde bulunmak serbest midir?

    sözlük anayasası derken bir de aşağıdaki var. bence hepsinden daha üstün olanı. bu başlıklar sözlüğün amacı ile ne kadar örtüşüyor?

    en kısa sürede sarı kırmızılı, galatasaraylı günlerin geri dönmesi dileğiyle.

    --- alıntı ---

    v. sözlüğün amacı

    madde 5. - sözlüğün temel amacı, galatasaray taraftarlarını bir araya toplamak, onları kaynaştırmak, öğrenmek- öğretmek, eğlenmek-eğlendirmek, galatasaray gündemini yakından takip etmek, zaman zaman maziye dönüp hüzünlenmek, gelecek üzerine kafa yormak, galatasaray haklarını savunmak ve -çoğunlukla- galatasaray tematiği üzerine düşünmek, yaşamak ve bir arada olmaktır.

    --- alıntı ---

    edit: teşekkürler sessiz kalmadığınız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın