• 181
    nickaltı yazım bir elin beş parmağını geçmez ama bunu yazmak artık farz oldu. bu arkadaş sözlükte nba maçlarını önce maç başlığı, sonra maç sonucu, sonra maç yorumu şeklinde sürekli olarak günün başlıkları kısmında tuttu ve tutmayı da sürdürüyor. kendisine karşı sözlük'te çok ciddi bir reaksiyon gelişti ve yazarların genelinin bir memnuniyetsizliği de söz konusu. bu kanının doğruluğuna ulaşmak isterseniz bleach'in on ve of'larına bakabilirsiniz. son zamanlarda da yine sözlük formatına uygun olmak şartıyla, en sevdiğim ve okumaktan her daim zevk aldığım ne dediler başlığına dadandı. saat oniki'yi bir kaç dakika geçe ardarda entrylerle ne dediler başlığını da nba yazılarıyla doldurdu.

    bu yaptıklarının sonucunda;

    1: benim gibi nba maçlarını denk gelirse severek takip eden denk gelmezse aramayan bir kitleyi nba'dan tiksindirir hale getirdi,

    2: kendisine troll etiketi yapıştıran insanları haklı çıkarttı,

    3: demokrasi adına nba faşizmi uyguladı,

    4: sözlük içi dayanışma ve barış ortamını sekteye uğratarak insanları iki ayrı kutuba ayırdı,

    5: sözlük formatına uygun bir şekilde trollük nasıl yapılır, tüm troll adaylarına gösterdi.

    şimdi bu arkadaş gibi 20 tane adam çıksa birisi rus buz hokeyi ligini, diğeri yeni zellanda futbol ligini, diğeri thailand boks ligini, diğeri peru amatör ligini hergün 50 entry ile sözlük'e taşısa ve bunu da sözlük formatına uygun yapsa, bir tane yazar ve okur kalmaz, sözlük kendi kendini tasfiye etmiş olur. ve bu gidişle tepki olarak olacağı da bu. moderasyon bu arkadaşı sözlükten atsın demiyorum ama bu ben ve benim gibi bir çok yazar için ciddi bir sorun olmaya başladı ve bu sorun çözülmediği takdirde bundan en başta galatasaray sözlük zarar görecektir. taraftar sözlükleri içinde en büyüğü olmak kolay bir iş değil. ama bunu muhafaza etmek daha da önemlisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın