resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2704
    kendisiyle ilgili menfi düşüncelerim yazıya dökmemeyi tercih etsem de bir hayli fazla.
    fakat fatih terim'in çıkan çatlak seslere rağmen, herhangi bir oyuncuya bu kadar şans vermesi, muhakkak ki belirli nedenlere dayanıyordur.

    zannımca yetenekli olduğuna dair, fatih terim'den onay alan bir oyuncunun sorunu mentaldir.
    bu mental eksiklik, fiziksel gelişimi için yapması gereken çalışmaların altyapısını da oluşturmasını engellemektedir. şöyle ki, kendisine aşk twitleri atan 14 yaşındaki kızları rt etmesinin bu problemin oldukça küçük, fakat aynı zamanda anlamlı bir örneğini sergilediğini düşünüyorum. zira burada harcadığı vakti, salonda, sahada daha fazla güçlenmek için harcasa, egosunu tatmin için daha seviyeli araçlar bulabileceğinin farkına varacaktır.

    bunun yolunun ise, uyum sağlamak için çaba harcayacağı, genç yaşta kendisine bahşedilen şeylerin ne kadar değerli olduğunu farkedeceği zorlu bir tecrübeden geçeceğini düşünüyorum. sadece galatasaray'a hizmet edebilme lüksünün dahi başlı başına insan egosunu bir ömür tatmin etmesi gerekirken, bunu algılayabilecek bir noktaya gelebilmesi için, böyle çetin bir tecrübe, benim nazarımda emre çolak için elzemdir.

    bizim elimizde, tam olarak böyle durumlar için kullanabileceğimiz bir kart var artık. reading fc ile imzalanan anlaşmanın ana şablonunu bilmekle beraber, tabii ki detaylarına tam anlamıyla hakim değiliz. ancak mutlaka ki, iki taraftan da kabul görmesi durumunda, geçireceği yarım sezonda, sadece lig kupası maçlarına çıkmak dahi, eğer gerçekten bahsedildiği gibi bir yeteneği varsa, emre çolak için futbol hayatının geri kalanında önemli bir yapı taşı teşkil edecektir.

    eğer orada da, bu şekilde devam ederse, yaradan fatih hocamıza sabır versin;
    (bkz: #1189032)
App Store'dan indirin Google Play'den alın