• 61
    schalke 04'ün drogba ile ilgili lisansı için yaptığı itiraz hakkında duruşma açan kurul.
    kararı gün içinde açıklanacak.
    merak ettiğim şike süreci hakkında;
    a. tff'nun disiplin talimatını değiştirmesi ve fenerbahçe kongre üyesinin tahkim kurulunda yer alması karşısında ne zaman duruşma açacaklar,
    b. gene disiplin talimatının değiştirilip, teşebbüsü şikeden ayırarak saha dışında maç bağlamanın ne zararı olabilir söylemini kabul eden şekle dönmesi hakkında ne zaman duruşma açacaklar?
    c. pfdk'nın, etik kurul'un ve tahkim kurullarının şikeye tölarans, şike teklif edilen oyuncunun ceza alması karşısında şike teklif eden kulübün cezalandırılmaması konusunda, şikenin teşebbüs aşamasında kalması kararları hakkında ne zaman duruşma açacaklar?
    d. binlerce mail ve şikeden hakkı yenen kulüplerin başvurusu için ne zaman duruşma açacaksınız?
    e. paranın ve lobinin sözü ne zaman geçmeyecek?
    f. ceza mahkemesinin kararındaki etkilerin spor hukuku ile verilen temizleme kararını düşürmesi ve spor hukuku yönüyle yeniden yargılama başlatmak için neyi bekliyorlar? yoksa dosya kapan dı mı? kapattıysanız hangi duruşmada kapattınız? açık ise ceza kararının kesinleşmesini mi bekliyorsunuz?
    g. şikeci kulüplerin halen maç yapmaya devam ettiği avrupadaki rakiplerinden biri disiplin komitesine başvursa gene duruşma açacak mısınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın