resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2468
    senelik 3 milyon euroyu; vücudunu korner bayrağının orada rakibe dayasın, kontra atakları yavaşlatsın, taç çizgisi kenarında topu kaptırsın diye alıyor ve kendisinin top tuttuğu için oynaması gerektiği düşünülüyorsa; bu top tutuşun hangi organlarla izlendiğini merak ediyorum. adam bildiğin her maç dökülüyor.

    bakın size çok güzel birkaç bilgi vereyim:
    insanlar; inançlarının, düşüncelerinin karşı yönde görüş bildirilmesinden genellikle rahatsız olurlar. bu rahatsızlık, insanın doğası gereği egodan ve belki biraz da süperegodan kaynaklanır. bunlar kişiyi rahat ettirmek için gerçeği duymak istemezler.

    ben de seviyordum hamit'i çok. maç eksiği fazlaydı, zamanla kapatır açığını diyordum. yarar sağlayacağı günleri iple çekiyordum. ama sonradan fark ettim ki, olmuyordu. evet, hamit aylarca hiçbir gelişim gösterememişti. hatta gelişimi bırakın, sanki daha çok hata yapmaya başlamıştı. sonra dedim ki, niye bu adamın savunuculuğu yapılıyor? senelik 3 milyon euro alıyorsa; 3 milyon euro'nun karşılığı bu olmamalı, zira bir günde saatlerce çalışan bir işçi hem can güvenliği bulunmadan hem de adamakıllı para kazanamadan gidiyor evine. sen de yüksek meblağlar alan adamdan bir gösteri, bir fayda, bir katkı bekliyorsun ama yaptığı katkı 3 milyonluk olmuyor. ben de elbet hamit'ten bıkmaya başlarken egom tarafımdan geçiştirici engellerle karşılaştım. ama artık hazırr olduğumda, kendime gerçekleri söylemenin zamanı gelmişti.

    bakalım egomuz mu kazanacak, gerçeklik mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın