• 26
    fenerbahce'nin mutlaka kazanacagi mac olacaktir. besiktas fener'i en son ne zaman yendi ki? ya da aralarindaki son 10 macta?

    edit: sonradan farketttim alti cok bos kalmis. fenerbahce'nin bu macta puan kaybedecegini dusunmuyorum. benim hatirladigim kadariyla fener ve bjk 2 kez cekisti gectigimiz 5-6 senede. iki sefer de bjk inonu'de fener'i yenemedi ve sampiyonlugu altin tepside sundu. ki o zamanki kadrolar bakimindan bsj bugune gore fersah fersah ilerideydi. yani tarih biraz da tekerrurden ibaret ve ayrica gercekler de var.

    bjk iceride iyi oynayamiyor ve art arda puan kayiplari yasadi. ozellikle 10 kisi kalan takimlara karsi birak ustunlugu, atak bile yapamayacak hale geliyor. bence fener bundan faydalanacak. hemen macin basinda 1 kirmizi kart gorecekler bence *. saka bir yana, fener kapanacaktir. 10 kisilik kapanan takimlari cozemeyen bjk'nin fener'i cozmesini beklemek bence yersiz. 11 kisi degil, cidden 10 kisi bile oynasa fener ben bu mac icin fener'e yenilmez oynarim.

    bjk bugune kadar geldiyse, hala soyluyorum, en onemli nedeni bizim ve fener'in kotu performansi* bir. ve ikincisi ise bjk'ye karsi oynayan diger kuluplerin macla ilgili hep 3 puan umudunun olmasi. o yuzden bjk'ye ne iceride ne de disarida hic bir takim bize karsi kapandigi gibi kapanmiyor misal, 11 kisi savunma oynamiyorlar. mac ortada gecince de bjk biraz kalite farki gosterme sansini yakaliyor. bugune kadarki performanslari alkisi hak ediyor bence. her ne kdar cok fazla aptalca oynasa da bazen bjk, en azindan maci birakmiyorlar.

    fakat sonuc olarak bu macta bjk'nin 3 puani alma ihtimali bence cok cok dusuk. fener yenilmez. yenilirse sasiririm ciddi manada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın