resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2458
    sezon başından beri kendisini çok eleştirenlerden biriyim. nitekim ofsayt entrylerimden de durum belli. hamit 25 şubat 2013 orduspor maçı'nda da istikrarlı olarak sahanın en çok top kaybeden ve takımın da en kötü oyuncusu olmayı sürdürdü. bu maç herkesin konu hakkında hemfikir olması açısından iyi oldu.

    ancak bir gerçek var ki hamit çok ama çok iyi oyuncudur. senelerdir yedek kalmış olmanın getirdiği kronik formsuzluk bu futbolunun nedeni. sanıyorumki şu saatten sonra çok eleştirilecek. ancak eleştiriler yapılırken umarım hamit'in ne kadar önemli bir oyuncu olduğu, form tuttuğunda bu takıma ne katabileceği unutulmaz. amaç hamit'i bitirmek, takımdan göndermek değil. hele oyundan alınırken homurdanma, ıslıklama gibi bir sinerji oluşturmak hiç değil. amaç eski hamit'i izlemek. aslında saha içerisinde mükemmel bir topsuz oyun oynuyor hamit. sürekli pas alternatifi konumunda. zaten o yüzden de çok fazla topla buluşuyor. ama bir şekilde çabuk düşünmeyi unutmuş. bir türlü topu ayağından çıkaramıyor. çıkaramayınca da götünü rakibe yaslayıp topu kaybediyor. oysa oyunu hızlandırsa, klasını azıcık konuştursa o kadar çok şey katacak ki....

    galatasaray gibi baskı kurmak isteyen, pas oyunu oynamaya çalışan bir takımın, maç boyunca hamit'in tek başına yaptığı kadar top kaybı yapma hakkı yoktur. ve fakat bu durumu hamit'in kronik formsuzluğuna bağlarken iyi yaptığı şeyleri de görmezden gelmemeliyiz. defansif anlamda çok iyi, topsuz oyunda çok iyi, sürekli pas istiyor, özverisi çok iyi. tek ihtiyacı olan zincirlerini kırması. o topu korkmadan, hızlı ve klasına yakışır şekilde ayağından çıkarması. sonrasında çok sevdirir kendini bize. hadi hamit. silkin artık!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın