resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 134
    öncelikle hakan şükür'ü sevmeyen bir insanım, kötülemek isteyen burdan sonrasını okumasın zira işine gelmez, zamanın ötesine mi gider cehennemin dibine mi bilemem artık göze aldım zaten bu durumu ayrıca bu durum ilk olmayacak neyse.

    "son dakikada kazandığımız frikik atışını kullanmak için hagi hazırlık yapıyordu. ancak ben kaleyi tutarsa gol olur diye düşündüm ve vurdum. tabii o benim atmama hem şaşırdı hem de sinirlendi. o hareket onu çok gerdi. uzatmaların ilk dakikalarında adams'ın başlattığı ancak hagi'nin sürdürdüğü pozisyonda kırmızı kart gördü." diyerek olayı esprili şekilde anlattı.

    şimdi öncelikle böyle konuşan birine gazeteci değil de bir tarafsız kişi olsa "afedersin ama ... öyle espriyi" der, hagi atıldıktan sonra kupayı kaybetseydik hakan şükür bey tıpkı hagi'nin bakışlarından kaçtığı gibi başka güçlerin eteklerine saklanırdı ve bu konu bir daha açılmazdı, yılların golcüsüsün, kredin bitmiyor, bitiremiyorlar ama hala "ucuz kahramanlık" peşindesin, bir an düşünün sizi oraya getiren en önemli adam topun başında ve topu o'na bırakacak gibi yapıp "bencilce" o golü kendiniz atmaya çalışıyorsunuz, tabi olur da hagi gol filan atarsa hakan şükür 2.planda filan kalabilir neme lazım, hagi gibi bir insanı bu hale getirip orda şoka soktuktan sonra o frikiği gol yapsan ne olur, ne oldu hagi atıldı oyundan sen 9 yıl sonra söyledin, merak etme biz 9 yıldır zaten farkındaydık bu olayın, hepimiz hagi gibi baktık o an sana sen de bunu hissetmiş olacaksın ki kafanı bile kaldıramadın hemen topukladın olay yerinden.
    şu cümleye bakar mısınız; "uzatmaların ilk dakikalarında adams'ın başlattığı ancak hagi'nin sürdürdüğü pozisyonda"
    şimdi hepimiz pozisyonu biliyoruz, adams en az 5 defa hagi'ye yumruk atıyor ve hagi sadece 1 defa sırtına vuruyor bu olayı bile "hagi'nin sürdürdüğü" şeklinde anlatırsan sen değil gol kralı, alemin kralı bile olsan sana asla saygı duymam ve samimi olduğuna inanmam.

    şimdi hagi'nin atıldıktan sonraki pozisyonlara bakalım;

    1)henry topu getiriyor, overmars altı pasın içinden golü kaçırıyor.
    2)altıpastan henry kafayı vuruyor taffarel uçarak çıkarıyor.
    3)kanu sağdan giriyor altıpastan 2 defa üstüste vuruyor taffarel kurtarıyor.

    şimdi de bi zahmet uefa kupası kazanıldıktan sonraki videolara bakın kupayı hakan şükür'den başka eline alan var mı? işte iki seçeneğiniz var ya hakan şükür karakterindeki insanları desteklersiniz, o'nu eleştirenleri sözlüğü bölmekle filan suçlarsınız ya da hagi gibi bir bakış atarsınız o herşeyi anlatır zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın