resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2285
    tek kisilik dev kadro'dur kendisi. aziz bosu bosuna getirmedi bu serefsiz futbolcu bozuntusunu geri. o da biliyor dokunulmaz oldugunu. bugune kadar neler yapti da atilmadi adam. artik bekleme boyle seyleri sozluk. bizim ulkemizde futbolda ve genel itibari ile sporda adalet aramak, hak aramak abesle istigal.

    onlar ne isterlerse yapacaklar, ozellikle de icerideki maclarda. bunu dun en guzel bir sekilde gosterdiler. seyirci resmen oynanan futbolu gordu, gelmeyecek olan galibiyet golunu gordu ve penaltiyi isteye isteye caldirtti hakeme. 33. haftaya sampiyonlugumuzu ilan edip gidecegimize zerre kadar ihtimal vermiyorum. gecen sene play-off ile kompanse ettikleri ligi, bu sene hakemlerle ve federasyonla kompanse ediyorlar ki ligtv para kazansin. yapacak bir sey yok. soyleyecek de fazla bir sey yok. ligimiz eger avrupa'da tv'de gosteriliyor olsa insanlar gorurelrdi ne oldugunu ama malesef ligimizin marka degeri, sadece bizim ulkemizde gostermeye yetiyor. nasil bir marka degeri ise artik...

    hatirlayin, gecen sene de super final grubunda da farki kapatmak icin hakem destegine ihtiyac duymustu fb ve gereken destegi aldi da olay son maca kaldi. tabii ki takimlarin o zaman icin farkli dinamikleri vardi ama maclarin tamamini izledigim icin rahatca soyleyebilirim ki fb final grubunda kollandi. kollandi demek sadece olmayan penaltiyi calmak veya buna benzer kararlar vermek degildir. mac icinde her takimin hukmettigi dakikalar vardir ki bu fb icin resmen 'kaos futbolu'na donuyor bir noktadan sonra. seyirci her seye itiraz etmeye basliyor, seyirciden gaz alan futbolcular da halusinasyon gormeye baslayip, beyinlerinde olmayan seyleri yaratiyorlar ya da yaptiklari hareketlerin farkina varmiyorlar. yoksa 24 subat 2013 fenerbahce kasimpasa macinda viudes adli futbolcunun suratina dirsek geldikten ve emre bunu gordukten sonra daha neden itiraz etsin ki hakeme? ustune ustluk bir de sota'ya dumduz gitmis ana avrat. ama iste saha icinde yaratilan ortama ayak uyduruyorlar ve karaktersizlik had safhada oldugu icin bundan da en iyi sekilde yararlaniyor. ozellikle emre b.

    kaos futbolundan en fazla nemalanan takim olsa gerek fb.

    soyle bir durum da var. fb kadro yapisi itibari ile hedef maclarinda daha kontrollu ve duzenli oynuyor. puan kaybettigi maclarin cogunda atak yapmaya calisan takim kendisi iken kalesinde golleri gordu fb. gelecek hafta bjk maci'nda bu kadar zorlanacaklarini tahmin bile etmiyorum. bu is illa ki 33. haftaya kalacaktir.

    o gun geldiginde tekrar yorumlar yapilacaktir ilgili macin dinamikleri ile. bugnden kimse neler olacagini bilemez o mac icin. kadrolar nasil olacak, oyuncularin form duzeylerinde degisme olacak mi vs... ancak kesinlikle o maca kalacak bu sene sampiyonluk. buna inancim tam.

    ust uste 3 mac kazandilar, uefa'da ust tura ciktilar, ruzgari aldilar arkalarina demem o ki. 2010 yilindaki hesaba getirmeye calisacaklar ama hepimiz biliyoruz ki bu fb'nin oyle bir performansi gostermesi imkansiz. her turlu saha ici ve disi pisligi yapip sampiyon olmaya calisacaklardir, boylece onlarin antu kafalarina gore fb'nin 2010 yilindaki sampiyonlugu da aklanacaktir ve dahasi sike'nin olmadigi da ispatlanacaktir.

    gecen sene de senaryo ayniydi, biz verdik ellerine. bakalim bu sene neler olacak. ancak be kardesim, goz var nizam var. her mac boyle olursa nereye kadar gider bilmiyorum.

    asil korkum bizim maclardaki hakem performanslari. zira rakip takim icin ekstra bir hakem performansi olmazsa, icerde ve disarida cok rahat puan kaybedecegimizi dusunmuyorum.

    yonetime buyuk gorev dusuyor. bugune kadar malesef yasananlara bir dur diyemediler. (bkz: engin baytar, felipe melo ve meireles olaylari) umarim bundan sonrasi icin iyi bir yol haritasi cizmislerdir. zira bu gidisat hic de iyi bir gidisat degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın