resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1829
    bundan 50yıl sonra uefa kupasını alan kadrodan bizim torunlarımızın duyacagı ve ezbere bileceği 2 isimden biridir.* diğer isimlerin ileri kuşaklarca ne kadar bilinecegini kestiremiyorum ama bizim bundan 50 yıl öncesinden sadece metin oktayı ve baba gündüzü bilmemiz gibi hakan şükür adı torunumuzun torunu tarafından bile bilinecek emin olun.

    hani bugun diyoruz ya burak yılmaz bizi 2. tura cıkardı, amrabat bizi 2. tura cıkardı bilmemkim bizi 2. tura cıkardı diye. bu adam bize tarihimizin en buyuk övünc kaynagı olan kupayı kazandırdı farkında mısınız? taa milana attıgı golden baslar o kritik goller, bolognada devam eder, almanyada enfes voleyle yarı finali bize getirir, leedste 50 metrelik deparı köşede sonlandırarak finalin kapısını sonuna kadar açar, finalde de topları direkte patlasa da penaltısını gole cevirip kupanın bir kulbundan tutturur. gollerin hepsini saymadım bile. belki de bizim kalbimizde herzaman yeri en özel olan adama -hagiye- kıyak gectigimiz icin uefa kadrosunda kendisini hep 2. sırada soyluyoruz* ama hakan sukur o kupayı kazanmamızda belki de hagiden de daha cok katkı saglamıstı.

    şimdi sadece siyasi görüsü seninkinden farklı diye sen bu adama küfürler edeceksen, futbolculuguyla bize birdaha kimbilir nezaman tadmanın nasip olacagının belli olmadıgı bir basarıyı kazandırmıs bu buyuk futbolcuya futbolla alakasız yerlerden saldıracaksan zaten senin bakıs acının futboldan ne kadar uzak oldugunu gosteriyor bu durum. sen burda değil eksi sozlukte şakirt laikçi muabbeti yap cunku ondan farkı kalmıyor sözlüğün lafı oralara getirip sacma bir tartısma yaratınca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın