resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1827
    benliğiyle saf galatasaray'dır.

    1. cip mevzusuna televole seviyesinden öte hakim olabilen varsa daha da detaylı anlatmasını dilerim. eğer yoksa, çenesini hakan şüküradının geçtiği her yerde bağlamasını tavsiye ederim. kaynak olarak verilen linke bak, porttakal. e birader sen oralarda kal da hakan şükür hakkında bir şeyler yazarken iki kere düşün derim sana ben de. kaldı ki bahsedilen süreç uefa kupası'nın kazanıldığı, galatasaray tarihinin anlı şanlı zirve zamanları. adam azıcık bile hakkını vermek yerine, cımbızla ne şekilde karalarım peşine düşmüş de kral'ın, porttakal diye bir siteden haber koymuş buraya. ne tribünde harcanan yıllar, ne store'da harcanan paralar umrumda değil, hakan şükür'den bahsediyoruz.

    2. evet hakan şükür döneminin şartlarına göre galatasaray'a gayet iyi bonservis bedeli kazandırarak gitmiştir inter'e. tekrar ediyorum, dönemin şartlarının altında değil, gayet döneme göre iyi bir bonservis kazandırmıştır. (kaldı ki aynı sezon galatasaray'dan ayrılıp, fiorentina'ya imza atan fatih terim'i eleştirebilecek göte sahip değilseniz, o sezon bu takımı bırakan kimseyi eleştirilerinize örnek olarak veremezsiniz. götün yiyorsa yaz şuraya yahu, fatih terim de sattı gitti, uefa kupası'nı aldığmız günlerde diye.) ama fatih terim -imparator- (ki benim için gerçekten öyledir) şu anda takımın başında ya, yazamazsın, eleştirebilecek, en azından hakan şükür'e sallarken, okan-emre örneğini verirken kendisini anabilecek yüreğin yoktur.bu noktada önemli olan şey eyyamcı ve yavşak olmamaktır. ama sen karma kaygısıyla bu noktaya değinemezsin. o çapta değilsin. kaldı ki mesele okan-emre harici avrupa'da başarı sağlayan bir avrupa'nın çevre ülkesinin merkez liglere transfer ile kanalize olmasıdır ki bu doğaldır. hocası dahil. ama ben bu kafa yapısı minvainde ele almaya çalıştım olayı az da olsa.

    3. adnan polat'ın, hakan şükür'ü nasıl sattığını zaten galatasaray sözlük'te olduğumuz için uğraşıp şuraya zamanının linklerini koyarak anlatmaya çalışmıyorum. bu genel geçer bilinen bir şeydir. ha aksi yönde itirazda diretilirse ben o haberleri sıra sıra koyarım buraya, ama ondan sonra da şereflice yorum beklerim. çünkü gerçekten galatasaray sevdalıları bilir ki, hakan şükür'e sen bu takımın temelisin diyen adam, medya önünde kıvırtıp, üstüne de ertesi sezon başında tamamen kral'ı silmeye yeltenmiştir. ha ne oldu? ibra bile edilmeyerek tarihe geçti o şahıs, o ayrı.

    4. hakan şükür'e saha dışında galatasaraylı değildir diyenlerin olduğu bir platformda laf anlatmaya çalışmak gerçekten çok garip ama galatasaraylı olarak bu cenaha katılmadığımı belirtmek istiyorum. üstelik, bu cenahın nankörlükten de öte, gaflet içerisinde olduğunu belirtmek boynumun borcudur. adam saha dışında galatasaraylı değildir diyor.*

    edit: heykelinin dikilmesini reddettiği için suçlanmaktaymış aynı zamanda. heykelinin dikilmesi burada denilene göre ölümsüzlük demekmiş. ama hakan şükür bunu reddetmiş. neymiş hainmiş bu yüzden. dini inancı nedeniyle reddetti varsayalım, bu galatasaray'a ihanet midir? bu konuya bu gözle bakan adamın ruh hali ne kadar sağlıklıdır? bahsi geçen adam en dibine kadar galatasaray'a hizmet etmiş, ibra edilmeyen bir başkan müsveddesinin ali cengiz oyunlarına uymamış diye eleştiriliyorsa, ben o eleştirenlerin gözlerinden öperim. hakan şükür, kusura bakmasınlar da günümüz 30 yaş altı populasyonun algısında galatasaray'ın %50'sidir. konuşulan isimleri iyi idrak etmek gerekir. 90'lardan 2000'lere, galatasaray'ın bayrağını hakikaten öyle ucuz goygoylara yedirmezler. kim hakkında konuştuğunuzu idrak edebilecek kapasitede olmak sorumluluğunuzda olmasa da size buralarda hakan şükür gibi bir isme sallayacak fırsatı verenlerde aramak gerekir suçu.

    velhasıl kelam, belki unutmuşsunuzdur ama bir metin oktay kadar simgesidir galatasaray'ın, hakan şükür. bunu idrak etmeniz için ölmesine
    gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın