resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2701
    kendisinin eleştirilmesinin en büyük sebebi hala aynı emre çolak olmasıdır. galatasarayda oynamak bir başarı bir gururdur ama galatasarayda kalmak için çaba sarfetmek lazım. nice insan kendisi yerinde olmak için neler vermezdi. kendisinin şanslı olduğu bir gerçek. hepimiz biliyoruz ki türkiyede nice yetenekli oyuncular sadece daha az şanslı olduğu için harcanıp gidiyor.

    bir şekilde galatasaray gibi bir takımın formasını giymek kendisine nasip olmuştur. giymeyi kesinlikle haketmiştir ayrıca. ancak sorun şu ki, ben galatasaraydayım artık diyerek, herzaman orda kalacağını düşünmek saçmalıktır. daha ötesi ihanettir.

    sen galatasarayın oyuncususun arkadaş. sorumluluğun çok büyük. ben emre çolağın, bu sorumluluğun tam olarak farkında olmadığını düşünüyorum. futbolunun üstüne hiçbirşey koymamasıdır beni bu düşünceye iten.

    bu haliyle kesinlikle galatasarayda oynamayı hakettiğini düşünmüyorum. futbolundan dolayı değil, mentalide yetersiz. eğer birazcık aklı ve vicdanı olsaydı, kendinde var olan yeteneğin üstüne birçok beceri ekleyebilirdi. burak yılmaz örneğini verebilirim. gelmeden önce ki kafa vuruşlarıyla şimdiki kafa vuruşları arasında çok fark var. durduk yerde oluşmadı bu fark. adam çalıştı ve karşılığını da şampiyonlar liginde attığı çok şık kafa golleriyle aldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın