resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2748
    arda turan, burak yılmaz'a yapılan eleştirilerin çeyreğini alsa ağlayarak ispanya'ya kaçardı... bi dakika lan; kaçtı zaten.

    kendisine bu yüzden saygı duyuyorum işte. beşiktaşlısı ve fenerbahçelisi zaten kendisinden nefret ediyor, trabzonsporlusu galatasaray'a geldi diye kızgın, galatasaraylılar bile benimsemiyor, sürekli eleştiriyor fakat ağzını açıp sağa sola röportaj verip kimseyi eleştirmiyor. söylediği sözler hep "hatalıyım, dikkat edeceğim" düzeyinde.

    en kötü özelliği fizik deniyor, doğrudur ama fizik o kadar kolay kazanılabilen ve kolay kolay korunabilen birşey değil. burak yılmaz teknik açıdan kendisini çok geliştirdi zaten, fizik olarak da belli bir düzeye ulaştığında onu durdurabilecek defans yok. kendisinden özür dileyerek birşey daha söylemek istiyorum; kendisinin oyun vizyonu biraz üst düzey olsa şuan falcao değil dünyanın gözü burak'taydı ve biz "50'ye gitmesin, 70 versinler" diye muhabbet ediyorduk. bu eksikliği zaten önüne değil de ayağına atılan toplarda hemen belli oluyor. ya topu kontrol edemiyor ya da ayağına dolaştırıp, kaptırıp, takip etmeyi bırakıp, pes ediyor. bu adamı şimdi böyle eleştiriyorumya, orta sahadan topu alır herkesi sıraya dizip gol atar.* daha önce kafa toplarına vuramıyor dedikten sonra 6-7 tane kafa golü attığı düşünülürse olmayacak diyemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın