• 7
    20 şubat 2013 galatasaray schalke maçının en iyileridir.

    yediğimiz golde felipe melo'nun hatası vardı diyenlere koca bir yuh hatta bir de oha diyorum. resmen ama resmen kafa vurmak için yükselmeye çalışan melo'ya dany'nin bırak deyip sonra topa hamle yapmaması durumunu tribünden net olarak önce duydum sonra gördüm. o top bir kere sektiğinde melo'nun o adama yetişebilmesi mümkün değildir.

    ayrıca melo neredeyse tüm ikili mücadelelerde galip geldi. takımın sertlik düzeyini hep yukarı çekti. soldan sağa sağdan sola attığı ters toplarda rakibi yıpratmaya neden oldu.

    şunu da unutma melo'nun kademeleri olmasa, melo o dany denen saatli bomba'nın hatalarını düzeltmek için 3. stoper gibi görev yapmasa her maç yediğin gole 1 gol daha ekle.

    melo bu takımın vazgeçilmezidir.

    gelelim amrabat'a. kızıyorum hücum performansına ama o da özellikle dün sneijder gibi yalandan adamı yanından kovalamak yerine mücadele edip takımın mücadele gücünü arttırdı. 2. yarı schalke soldan gelemediyse amrabat sayesindedir. bu kadar kaçak dövüşen sneijder'e orta yapamayan ama mücadele gücü bu kadar yüksek amrabat'ı özellikle deplasmanda yüz kere tercih ederim.

    drogba ha keza. burak, umut görevinde. arkadaş drogba canım ciğerim biraz adam kovala. biraz hücum pres yap. burak öldü bitti yorgunluktan senin yüzünden. sen cansın apayrı birisin futbolun adeta hilesisin drogba ama burak'da sen hiç koşmadığından 2 kişilik koşmaya çalışıp kalp krizi geçirmesin olur mu ?

    özetle;

    galatasaray mücadele ve pres takımıdır. eli belinde dolaşanlara, yalandan adamının yanında koşup müdahale etmeyenlere tahammülü olmaz. özellikle fatih terim'in

    sneijder dahil, drogba dahil koşacak arkadaş rakibi ısıracak. öncelik bu. sonra ara pasları, şutlar, goller gelir.

    önce mücadele.

    mücadele gücümüzü arttıran amrabat olsun melo olsun burak olsun candır. yürüyedurun aslanlar.

    yalandan rakibin yanında koşarak değil hamle yaparak. hep böyle devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın