resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2637
    tek bir seferde ve tane tane anlatmaya çalışacağım.

    varan1: tugay kerimoğlu'nu ıslıklamış taraftar, o ıslıklardan sonra tugay'ın avrupada nasıl bir istikrar abidesine dönüştüğü hakkında fikir sabihi midir? bu sorunun cevabı ortada, elbette değil; öyle olsa gelip burada dün takımının en hırslı ve drogba ile birlikte galibiyeti getirmeye en yatkın ismi olan selçuk inan'ı eleştirmek cüretini göstermezdi. cüret; ağır bir kelime gibi gelebilir ama tam da yerinde kullandım bu kelimeyi ve hafif bile aslına bakılırsa içinde bulunduğumuz duruma göre. dün selçuk topa basmadı diyenlerle ilgili fikrimi belirttim, yineliyorum: #1183052 çok ciddiyim, dün selçuk topa basmadı diyen adamı atın bu sözlükten. belli ki; bu adam nitelikli değil futbol hakkında konuşacak kadar. nitelikten kastım futbolu yiyip bitirmek de değil hani, adam oyunun abecesini bilmiyor, pes 2010'da messi ile "sprint" tuşuna basılı tutup sağ sol yaparak gol atmaktan sonra bırakmış futbolla ilgilenmeyi. böyle adamlar yok mudur? vardır. bu adamların futbol konuşmaya hakkı yok mudur? vardır. ama yeri burası değil, kusura bakmasınlar. kendi saz ekipleriyle kendileri çalıp kendileri oynayabilir ama buralarda gereksiz yazılar yazarak kimseyi sinirlendirmenin ve el alemi kendilerine güldürmelerinin gereği yok.

    varan2: selçuk inan pas atana kadar mevsimler değişiyor, ha gülüm? ah canım benim ya, kıyamam ben sana. kürekle mi vurdular kafana, odunla mı vurdular, doğumdan hemen sonra kafanı bir yere mi çarptın; ne oldu sana? geçen sene bu adam kaç asist yaptı, bu sene kaç atağı yönlendirdi, izlemiyorsun. eyvallah, göremiyorsun belli ki. hiç bir şey yapamıyorsan; aç istatistiklere bak. buyur: http://www.transfermarkt.com.tr/...l/spieler_35026.html ve şimdi sana bir şey söyleyeyim mi, şampiyonlar ligi'nde topu ayağından çıkarana kadar mevsimler değişen kimseye asist yaptırmazlar. ayrıca dünkü maçın özetini aç tekrar izle; drogba'dan pası alıp zor durumda kontrol etmesine rağmen bir saniye içerisinde topu ayağından çıkaran adam kimmiş mesela? asist hanesine kim +1 yazdırmış?

    varan3: selçuk inan hızlı değil. buna gerçekten gülüyorum işte bak; ne istiyorsun sen acaba? mesela kim oynasın orta sahada? valencia, farfan, bastos, ronaldo, messi... bunlar çok hızlı oyuncular dikkat ediyorsan ama hiç biri göbek oynamıyor, hepsi kanat oyuncusu. ilginç tabii, mesela scholes ve pirlo gibi avrupa'da son on yılın en iyi orta saha oyuncuları ne kadar da yavaşlar. bana kalırsa juventus ve manu bu işi pek bilmiyorlar, tıpkı tugay gibi scholes da ıslıklansaydı manu adına müthiş bir kazanç olurdu. zidane mesela, o ne kötü topçuydu öyle? kağnı gibi...

    varan4: selçuk inan sneijder'e pas vermiyor. neyse, yukarıda da bahsettiğim gibi sen futbolun abecesini dahi bilmeyen, futbol maçı izlemekten bi haber birisi olduğun için bunu da yadırgamıyorum. aşağıdaki videoda 0.25'inci saniyede ve 2.07'inci saniyede ne olduğunu bana lütfen izah et. yaklaşık 3.20 civarı da bir gol sevinci var aynı videoda, pas atmaktan imtina ettiği adama sarılıyor, kafasını okşuyor falan mevzu bahis oyuncu selçuk inan. ki; bu video 6 küsur dakikalık, tekrarlarla birlikte maçtan sadece 3-4 dakikanın yer aldığı kısacık bir video.

    ilgili video: http://www.ligtv.com.tr/...4&highlight=2663

    boşu boşuna bu kadar uğraştırdın beni birader. ayıp!

    son olarak; çok ciddiyim, üst üste bu gibi niteliksiz, "futbol bilgisinden uzak" bir kaç entry giren yazarların ciddi anlamda takibe alınması, buradaki diğer yazarların sinir sistemlerine yaptıkları saldırıları önlemek adına gerekli durumlarda sözlükten uzaklaştırılmaları oldukça iyi bir çözümdür. üzerinde düşünülmelidir.

    zbam! vurun ağızlarına kürekle!

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın