• 182
    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçından önce öyle bir hava yaratıldı ki sanki çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyor schalke 04 maçları formaliteymiş gibiydi.ne oldu işte aynı maça giden taraftar da bu havayla oyuncusunu ıslıkladı, rakibin üzerinde gerekli baskıyı yaratamadı,oyunun her anında maçın içinde değildi.neyse bir şekilde 2-0 kazanabileceğimiz bir maçı 1-3 de kaybetmenin eşiğinden döndük. 1-1 lik skor ile %50 olan şansımızı %40'a düşürdük.

    aynı maçtan sonra ise şu anda öyle bir hava yaratıyoruz ki sanırsın evimizde 3-0 kaybedip gidiyoruz almanya'ya. oysaki galatasaray futbol takımı kendi gibi oynadığında almanya'da istediği skoru alabilecek güçte. fatih terim yılların tecrübesi ve bu tarz maçları defalarca yaşamış bir isim. kadromuzda da bu tarz maçları defalarca oynamış, cl. kupasını kazanmış finalini oynamış oyuncular var. bu sbeple ben son derece umutluyum. tabi ki belli bir hayal kırıklığı oldu bünyemde ama bir kaç güne toplarım.*

    şimdi şuraya bağlayacağım, gün itibariyle biraz fantastik olabilir ama;

    schalke 04'ü eleyebilirsek, manu'nun real madrid'i, ac milan'ın barcelona'yı elemesi durumunda en büyük favori bayern münih ve manu olur.

    juventus
    psg
    bayern münih
    porto
    tur atlamaya çok yakın,
    schalke 04-galatasaray
    barcelona- ac milan
    manu-real madrid
    schaktar - b.dortmund

    kırmızı işaretli olanlar da benim gözümde yüksek ihtimalli olanlar. şimdi bu sekiz takımdan porto,ac milan,psg nispeten tercih edilebilir takımlar. eğer bu turu geçersek daha formda bir wesley ve daha formda bir drogba ile ben her maça ortak olabileceğimizi düşünüyorum. en azından şansımız olur.

    özetle yarı finaller finaller hayal değil ama önce inanmak ve çalışmak gerek.

    galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diyerek bitiriyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın