resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2386
    hamit türk futbolunun en kariyerli oyuncusudur ama üzülerek söylüyorum bu artık onun için sadece bir ünvan. bu adam maalesef resmen bitmiş. kendisine güvendiğim kadar kendime güvensem bill gates olurdum 4 ayda ama olmadı bu aşı tutmadı.

    1.) orta alanda top tutuyor deniliyor. top tutmak va her aldığın toptan sonra rakibi kıçını dönmek ve pas hatası yapmak takımın dengesini bozuyor, atağa kalkamıyoruz. sadece top tutuyor olmak bir oyun tarzı değil. top tutup oyun yönlendirebilmek önemli.

    2.) golde hatası bal gibi vardı. pozisyonu sonlandıramayıp schalkenin kontraya çıkmasına sebebiyet verdi ve dannynin hatası da gole sebebiyet verdi. oysa bizim atağa kalktığımız o saniyede sizin tabirinizle top tutmasa ve akıllı bir biçimde şut çekse, orta yapsa vs. atak sonuçlanacak ve defansımız yerleşecekti. resmen dengesiz yakalattı bizi.

    3.) artık direk olayı da şans mı beceriksizlik mi bilemiyorum. bir insan boş kaleye topa afedersiniz ama öyle öküz gibi yaradan sığını vurmamalı. resmen kaderimiz oldu bu pozisyon çok arayacağız çok.

    4.) burada bu adamı anlamsızca övenlere de sorum şu; tamam fikir özgürlüğü var ama objektif bir yanıt bekliyorum sizden bu adam bize değil de fenere gitse ve benzer performansı gösterse yine savunur muydunuz ? yoksa tenekeyi bağlar mıydınız ?

    özetle hamit iyi futbolcuydu ama bu adam artık bitmiş. ben umudu kestim renkdaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın