resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2385
    galatasaray'ın kontra atağa çıkarken durduğu adammış meğersem. farkında mısınız bilmiyorum ama bu takım keita gittiğinden beri kontra atağa çıkamıyor. 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında kiminle kontra atağa çıkıyorsun? bire birde adam geçen bir tane futbolcu söyleyin bana şu takımda. 1 tane ya. 1 tanecik! sadece ufak bir tutam burak var o da adamı geçmiyor, ceza sahası çevresine kadar üzerine gidiyor, sağa ve ya sola çekip şut atıyor. kontra atağa kimle çıkıyoruz biz? kontra atak yapmakla, defans arkasına koşu yapan futbolcu arasında dağlar kadar fark var. orta sahada ölümüne mücadele eden atak karşılayan sürekli pres yiyen selçuk ve melo bunları yaparken nasıl burak'ı uzun toplarla buluştursun? kontraya çıkarken topu burak'a yada drogbaya versen ne fayda? 3lü 4lü defansın arasına burak'ı salıp beklicek misin? neyin kontra atağı bu allasen? keita gittiğinden beri kontra ataktan kaç golümüz var? adam eksiltebilen bir adamın var mı ki kontraya çıkıyorsun, hadi bunu geç, amrabat dışında takımda sprinter yok bi kere, ki onun hamit ile alakası yok tamamen ters kanatta oynuyorlar. top hamitteyken sabri kaç kere bindirme yapıp hamit'in önüne geçti ki hamit topu sabri'ye atsın. galatasaray iki senedir organize ataklarla gol bulan bir takım ne kontra atağından bahsediyorsunuz?

    ha bide kaptırdığı dönen gol olan bir top var ki sorma, evlere şenlik. rakip sahanın korner direğinin önünde kaptırılan top schalke'nin kontra atağa çıkmasına sebep olmuş. peeeh. topu kapan adam uzaklaştırmak için rasgele havaya dikiyor aga topu. schalke'nin kontra atağa çıkmasına sebep olmuş top, o boşta kalan top. bunu da biz mi anlatalım artık ya.

    hamit altıntop'tan ne bekleniyor bilmiyorum ama bu kadar eleştiri geldiğine göre beklenini veremiyor. beklenini veremiyor de amenna fakat böyle fütursuzca bilgisizce eleştirilmez ki bi insan.

    hamit turnusol kağıdı oldu sözlükte yeminle. ikiye böldü sözlüğü. iki taraftan biri futboldan zerre anlamıyor ama hangi taraf bilmiyorum. muhtemelen bu kadar kişiye karşı bi ben olduğuma göre ben anlamıyorumdur ama ya diğer türlüyse?
App Store'dan indirin Google Play'den alın