• 355
    drogba ile oynamak inanilmaz keyifli. hizi dusuk olmasina ragmen oyunda (gercek hayatta oldugu gibi) defansin ustune tren gibi gidiyor. kara tren.

    ben de diger yorumlara katiliyorum. galatasaray ile oynamak cok keyifli. hatta sneijder ve drogba yokken bile cok keyifliydi. galatasaray belki de bu sene oyundaki en dengeli* takim.

    dengeliden kastim su.

    1) oyuncularin hizlari genelde iyi. yavas oyuncu neredeyse yok. *

    2) hucumcular icinde sercan cok hizli. burak ise onun kadar hizli olmasa da hem hizli hem guclu. kontra atak oynamak icin sercan-burak ikilisi harika. elmander bildiginiz gibi. drogba geldi bir de. umut'u kotu yapmislar.

    3) defans oyuncularinin attacking work rate'i (yani hucuma cikma hevesleri) dusuk.(u: bu iyi birsey. oteki turlu hucumdayken geride cok az adam kaliyor ve cok fazla kontra atak yiyorsunuz. ridvan seytaninin dedigi gibi, ailecek cikmamak lazim. geride birilerinin kalmasi onemli. yoksa en cok baski kurdugunuz takimlar bile bir kere gelir golu atar, hop 1-0 bitti mac. sonra aglamayin.) hatta semih kaya tum oyunda attacking work rate'i dusuk ve ayni zamanda hizli * stoperler icerisinde en iyi ikinci stoper! bkz: http://www.futhead.com/...-comparators%5B%5D=e

    *

    4) orta sahada selcuk, melo. adamlar bildiginiz gibi. ekleyecegim birsey yok.

    5) kanatlarda cok degisik varyasyonlar yapmak mumkun. sag ve sol bekler (balta disinda) topla beraber akan cinsten. eboue ve riera super. sabri de hiziyla kurtariyor.

    yani demem o ki, galatasaray'da hersey var bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın